AcasăSPORTMessi face show si in vacanta - VIDEO

Messi face show si in vacanta – VIDEO

Prezent la Mexico City, pentru un meci caritabil, argentinianul Lionel Messi a facut senzatie alaturi de brazilianul Romario.

Trupa de prieteni a lui Messi s-a impus, cu 5-4, in disputa cu o selectionata mondiala, desi Pablo Osvaldo a reusit un hattrick pentru invinsi.

Prietenii lui Messi” a fost echipa care a deschis scorul, prin Diego Lugano, dar selectionata mondiala a intors rezultatul gratie golurilor marcate de Osvaldo si Gimenez. Trupa lui Messi a egalat inainte de pauza, Romario finalizand o actiune construita de Messi si Ariel Ortega.

Prietenii lui Messi” s-au distanta la 4-2 imediat dupa pauza. Palermo, cu un sut din apropiere, si Messi, dupa o pasa senzationala a lui Romario, si-au trecut numele pe lista marcatorilor. Adversarii au egalat prin doua goluri marcate de Osvaldo.

Palermo a marcat golul victoriei pentru „Prietenii lui Messi”, dupa o noua pasa senzationala data de Romario. Pe teren s-au mai aflat fotbalisti precum mexicanul Jorge Campos, brazilianul Emerson sau olandezul Edgar Davids.

[youtube]gTd2a9i0qJQ[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger