AcasăRecomandariMessi de Romania

Messi de Romania

Schimbare si de look pentru Nicusor Stanciu, nu doar de echipa. O data cu transferul la Anderlecht Bruxelles, internationalul roman cauta sa dea o noua directie vietii sale.

Problema e, ca de fiecare data, lipsa de originalitate. „Noul Stanciu” e, de fapt, copia lui Lionel Messi. Argentinianul a ales sa-si vopseasca parul blond, declansand o adevarata moda in randul jucatorilor, si nu numai. Ultimul fotbalist blond este Stanciu, cel mai scump transfer din istoria lui Anderlecht (7,8 milioane de euro).

Interesant e ca mijlocasul in varsta de 23 de ani si-a dorit sa se vopseasca blond si acum doua luni, imediat dupa incheierea Campionatului European. Cel care nu i-a permis acest lucru a fost antrenorul Laurentiu Reghecampf, sotul Anamariei Prodan reamintindu-i lui Stanciu ca la Steaua exista un regulament care nu poate fi incalcat.

Altfel, Rene Weiler, „principalul” lui Anderlecht, declara ca are mari asteptari de la Nicusor Stanciu. „Eu vad ca el este un fotbalist foarte bun, insa se poate observa ca nu-si cunoaste foarte bine colegii si ca-i lipsesc automatismele. In plus, si limba ii pune unele probleme, dar toate astea se vor rezolva in curand. Il vad cum munceste din greu si de aceea zic ca este important sa avem rabdare si sa-i dam timp sa se adapteze la noul mediu”, a declarat Weiller. Stanciu era asteptat aseara sa joace titular in Anderlecht – Charleroi.

author avatar
National
443 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger