AcasăSPORTMessi catre Ghita Muresan: Hola, Gheorghe!

Messi catre Ghita Muresan: Hola, Gheorghe!

Intre Ghita Muresan si Leo Messi este o diferenta de 62 de centimetri

Aflata in capitala SUA, acolo unde pregateste meciul amical cu El Salvador, de sambata, echipa nationala a Argentinei a fost invitata de conducerea clubului Washington Wizards la meciul cu Indiana Pacers.

Intre Ghita Muresan si Leo Messi este o diferenta de 62 de centimetri

Starul Lionel Messi a fost atractia serii, insa cel mai important moment l-a reprezentat intalnirea vedetei de la FC Barcelona (1,69 metri) cu Ghita Muresan. Romanul este singurul nostru reprezentant din istoria NBA si ramane cel mai inalt baschetbalist (2,31 metri) care a evoluat vreodata pe continentul american. In calitate de ambasador al clubului Wizards, Muresan i-a vorbit lui Messi despre importanta baschetului in State, cei doi schimband pareri si despre diferentele de pregatire fizica intre baschet si fotbal.
„A fost destul de impresionant sa-l vad pe Messi la meciul lui Wizzards. Am facut poze, am discutat despre meciul lor cu El Salvador, dar si ce bine ii merge la Barcelona, ce important este sa fii in forma fizica buna tot timpul. Am vorbit si despre caderea lui Wizzards, m-a intrebat cate meciuri se joaca in NBA, 82 in sezonul regulat, plus presezon si play-off, fata de fotbal, apoi am schimbat amabilitati”, a declarat Ghita Muresan. Romanul a fost invitat de Messi la partida cu El Salvador, dar a precizat ca nu stie daca va putea merge: Nu stiu daca voi ajunge pentru ca fiul meu, George, are antrenamente speciale de baschet. Apoi, Leo m-a invitat si la New York, unde vor juca un alt meciu, dar nici acolo nu cred ca voi ajunge. I-am multumit, m-am bucurat de intalnirea cu el si sper sa-l mai vad la Wizzards pe viitor”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
425 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger