AcasăSPORTMessi castiga 48 de milioane de euro pe an!

Messi castiga 48 de milioane de euro pe an!

Messi l-a batut pe Cristiano Ronaldo si la castiguri

Cel mai valoros fotbalist al planetei bate record dupa record nu doar pe teren, are mari sanse ca, in curand, sa bata si toate recordurile in materie de incasari.

Messi l-a batut pe Cristiano Ronaldo si la castiguri

Ultimele analize financiare din fotbal arata ca Lionel Messi a ajuns sa castige 48 de milioane de euro pe sezon, iar cum cota sa este intr-o continua crestere, veniturile vor inregistra un plus si in perioada urmatoare.

In prag de retragere, Beckham inca produce bani frumosi

FC Barcelona ii plateste argentinianului un salariu anual de 16 milioane de euro, dar Messi mai scoate inca de doua ori pe atat din contracte de publicitate. Si la acest capitol l-a batut pe rivalul sau Cristiano Ronaldo, portughezul putandu-se lauda cu venituri de „numai” 45 de milioane de euro pe an. Podiumul este completat de David Beckham, care, la 38 de ani, inca mai produce 34,5 milioane de euro pe an, bani castigati in mare parte din contracte de publicitate.

Desi este cel mai bine platit fotbalist al planetei (21 de milioane de euro pe sezon), camerunezul Samuel Eto’o scoate doar trei milioane de euro din publicitate.
Interesant este ca in Top 10 apar si jucatori mai putin mediatizati, precum Sergio Aguero sau Yaya Toure (ambii de la Manchester City), fiecare cu salarii de 12 milioane de euro.

author avatar
Cristi Ionita
564 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger