AcasăSPORTMessi ar vrea sa vina la Bucuresti pentru publicul roman

Messi ar vrea sa vina la Bucuresti pentru publicul roman

Cel mai bun jucator al planetei a declarat pentru presa argentiniana ca va raspunde prezent in cazul in care va fi convocat pentru amicalul cu Romania.

Messi a avut o evolutie palida la Copa America

Haosul de la Federatia Argentiniana de Fotbal il intrece pe cel de la federatia noastra. Dupa ce forul condus de Julio Grondona a anuntat ca renunta la deplasarea din Romania, invocand faptul ca  Real Madrid si FC Barcelona nu accepza sa le dea drumul vedetelor, cel mai in voga fotbalist din lume anunta: „Trebuie sa mergem la Bucuresti pentru a apara prestigiul echipei si al tarii. Trebuie sa respectam contractul semnat! Sunt 50.000 de persoane care au cumparat bilete si vor sa ne vada. In ciuda faptului ca sunt in vacanta, daca voi fi convocat, voi merge. Sunt la dispozitia nationalei”, a declarat Lionel Messi, aflat in vacanta in orasul sau natal, Rosario.

Dupa declaratia vedetei de la FC Barcelona, lui Mircea Sandu i-a mai venit inima la loc. „Nu am primit inca nimic oficial de la argentinieni, dar fierb apele si, probabil, vor reveni asupra deciziei de a renunta la meci. E foarte important ca Messi si-a aratat disponibilitatea de a veni in Romania”, a declarat liderul de la „Casa Fotbalului”. Si selectionerul este increzator. „Lucrurile ar intra in normalitate daca aceasta partida ar avea loc, nu ar fi nimic iesit din comun. Pentru mine personal si pentru echipa nationala, dar si pentru suporterii nationalei e foarte important ca aceasta partida sa se dispute, asa cum am mai spus-o in mai multe rinduri”, a precizat Victor Piturca.

author avatar
Sebastian Stan
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger