AcasăSPORTMessi a spulberat Realul de unul singur!

Messi a spulberat Realul de unul singur!

Messi a aratat de ce nu suporta sa fie comparat cu Cristiano R.

FC Barcelona a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 4-3, echipa Real Madrid, in cel de-al 168-lea El Clasico dintre cele doua formatii in prima liga spaniola.

Messi a aratat de ce nu suporta sa fie comparat cu Cristiano R.

Golurile au fost marcate de Benzema (’20, ’24) si Cristiano Ronaldo (’55 – penalti), respectiv Iniesta (‘7) si Messi (’42, ’65 – penalti, ’84 – penalti). Madrilenii au evoluat in inferioritate numerica din minutul 63, cand a fost eliminat Sergio Ramos. Prin cele trei reusite, internationalul argentinian Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria confruntarilor dintre Barcelona si Real. Acestea au fost golurile 19, 20 si 21 pentru Messi intr-un El Clasico, care a trecut in top de Alfredo Di Stefano (18 goluri).
La finalul meciului, antrenorul Gerardo Martino a declarat ca lupta la titlu in campionatul Spaniei a fost redeschisa: „Campionatul se joaca. Acest rezultat este o infuzie de incredere pentru noi si putem privi cu speranta in viitor. La un moment dat nu mai credeam ca putem reveni, dar cu aceasta victorie am redeschis lupta la titlu. Sa nu uitam ca si Atletico Madrid este acolo, lupta se va da in trei”.
Dupa disputarea a 29 de etape in Primera Division, Real si Atletico au cate 70 de puncte, in timp ce Barcelona a acumulat 69.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger