AcasăSPORTMessi a marcat din nou: Fotbalistul, de cinci ori castigator al Balonului...

Messi a marcat din nou: Fotbalistul, de cinci ori castigator al Balonului de Aur!

Argentinianul in varsta de 28 de ani, idolul multor pusti care urmaresc meciurile de fotbal la TV sau chiar se pregatesc pentru o viitoare cariera in lumea „sportului rege”, si-a mai trecut in palares un trofeu meritoriu, acordat de FIFA.

Lionel Messi a primit pentru a cincea oara Balonul de Aur, semn ca e considerat cel mai bun jucator de fotbal din 2015! Atacantul Barcelonei a fost preferat de cei mai multi dintre votanti, in defavoarea celor doi adversari ai sai la acest titlu- respectiv portughezul Cristiano Ronaldo, castigatorul Balonului de Aur, in 2014, si de colegul sau de echipa, de la Barca, tanarul brazilian Neymar Jr. La capitolul cifre, mai exact procente, rezultatele votului au aratat astfel: Messi – 41, 33%, Cristiano Ronaldo – 27, 76% si Neymar – 7, 86%.

Astfel stand lucrurile, numele lui Messi a fost rostit la momentul anuntarii marelui castigator, iar fotbalistul a urcat pe scena, la gala desfasurata seara trecuta la Zurich, pentru a primi trofeul acordat celui mai bun fotbalist din lume, in 2015, prilej cu care le-a si multumit celor care l-au votat.

sursa foto: Facebook/Leo Messi

author avatar
Cristina Stefan
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger