AcasăSPORTMessi a luat o pastila inaintea meciului cu Leverkusen, apoi a marcat...

Messi a luat o pastila inaintea meciului cu Leverkusen, apoi a marcat cinci goluri

Messi, acest Andreea "Nurofen"

Inaintea returului de vis de UCL, FC Barcelona – Bayer Leverkusen (scor 7-1), Leo Messi – autor a cinci goluri – a fost vazut ingurgitand o pastila pasata de medicul catalanior. Doping? O prostie!

Messi, acest Andreea "Nurofen"

Faza din tunel a fost surprinsa de camerele TV, episodul ambitionandu-i pe rivalii Barcelonei sa reclame faptul ca argentinianul – care avea sa marcheze ulterior numai putin de 5 goluri in poarta nemtilor – s-a dopat. Asta, desi daca ar fi vrut sa foloseasca substante interzise, Messi ar fi facut-o departe de ochii adversarilor si a arbitrilor, nu langa acestia.

Messi primeste pastila de la medic

Starul catalanilor a preluat pastila de la medicul echipei si a inghitit-o inainte de a intra in lupta. Apoi, in teren, s-a produs macelul.

Argentinianul inghite "bulina"

Ieri, FC Barcelona a remis un comunicat: „Pe Leo il durea tare capul, de aceea a cerut o pastila, care sa-l ajute sa-i treaca. Asta a fost tot, nimic altceva!”, au anuntat sefii catalani.

Messi da pilula pe gat

FC Barcelona s-a calificat in sferturile UCL dupa o dubla cu „aspirinele” de la Bayer in care spaniolii au marcat 10 goluri si au primit doar doua. Altfel, „decarul” Barcelonei l-a egalat in clasamentul marcatorilor in Liga Campionilor/CCE pe compatriotul Di Stefano (49 de goluri). Marcatorul absolut in aceasta competitie este Raul (71), urmat de van Nisterlooy (56) si Henry (50). Messi a doborat si recordul de cele mai multe goluri inscrise intr-un meci de Liga Campionilor, depasindu-i pe Van Basten, Inzaghi, Prso si … Messi, toti cu cate patru reusite.

author avatar
Sebastian Stan
867 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger