AcasăSPORTMessi a luat o pastila inaintea meciului cu Leverkusen, apoi a marcat...

Messi a luat o pastila inaintea meciului cu Leverkusen, apoi a marcat cinci goluri

Messi, acest Andreea "Nurofen"

Inaintea returului de vis de UCL, FC Barcelona – Bayer Leverkusen (scor 7-1), Leo Messi – autor a cinci goluri – a fost vazut ingurgitand o pastila pasata de medicul catalanior. Doping? O prostie!

Messi, acest Andreea "Nurofen"

Faza din tunel a fost surprinsa de camerele TV, episodul ambitionandu-i pe rivalii Barcelonei sa reclame faptul ca argentinianul – care avea sa marcheze ulterior numai putin de 5 goluri in poarta nemtilor – s-a dopat. Asta, desi daca ar fi vrut sa foloseasca substante interzise, Messi ar fi facut-o departe de ochii adversarilor si a arbitrilor, nu langa acestia.

Messi primeste pastila de la medic

Starul catalanilor a preluat pastila de la medicul echipei si a inghitit-o inainte de a intra in lupta. Apoi, in teren, s-a produs macelul.

Argentinianul inghite "bulina"

Ieri, FC Barcelona a remis un comunicat: „Pe Leo il durea tare capul, de aceea a cerut o pastila, care sa-l ajute sa-i treaca. Asta a fost tot, nimic altceva!”, au anuntat sefii catalani.

Messi da pilula pe gat

FC Barcelona s-a calificat in sferturile UCL dupa o dubla cu „aspirinele” de la Bayer in care spaniolii au marcat 10 goluri si au primit doar doua. Altfel, „decarul” Barcelonei l-a egalat in clasamentul marcatorilor in Liga Campionilor/CCE pe compatriotul Di Stefano (49 de goluri). Marcatorul absolut in aceasta competitie este Raul (71), urmat de van Nisterlooy (56) si Henry (50). Messi a doborat si recordul de cele mai multe goluri inscrise intr-un meci de Liga Campionilor, depasindu-i pe Van Basten, Inzaghi, Prso si … Messi, toti cu cate patru reusite.

author avatar
Sebastian Stan
866 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger