AcasăRecomandariMesajul Simonei Halep dupa triumful din Singapore: Eu sunt prezentul si viitorul...

Mesajul Simonei Halep dupa triumful din Singapore: Eu sunt prezentul si viitorul tenisului!

Sarapova, Radwanska, Azarenka ori Kvitova s-au chinuit ani de zile s-o detroneze pe Serena din fruntea clasamentului WTA, insa a fost nevoie sa vina o romanca si s-o puna la punct pe americanca.

Si asta s-a intamplat nu oriunde, ci la Turneul Campioanelor, unde spuma tenisului feminin vine sa-si arate valoarea. Exact asta a facut si Simona, care ieri s-a plictisit destul de repede de intalnirea cu liderul clasamentului WTA si, dupa o ora si patru minute, i-a urat Serenei pensionare grabnica. Ar fi cazul, daca reamintim scorul, 0-6, 2-6! In fotbal, echivalentul este recentul 1-7 cu care Germania a calcat in picioare Brazilia, la C.M., in semifinala de la Belo Horizonte. „Ma simt incredibil, dar trebuie sa uit acest meci, sa imi vad mai departe de turneu. Nu pot sa explic acum ce simt, sunt foarte fericita dupa cel mai tare joc din viata mea. Sunt sigura ca Serena nu a fost in cea mai buna zi a ei, dar eu am servit foarte bine, am fost agresiva, am luat mingile devreme, am deschis terenul si am luptat pentru fiecare punct. Este o nebunie ce am reusit”, a declarat Simona Halep imediat dupa incheierea partidei.

Serena promite razbunare

Prima reactie a Serenei Williams a fost una fireasca, de fair-play, asa cum ii sta bine unei campioane: „Ce s-a intamplat? Pe scurt, Simona a jucat extraordinar! Buna treaba si mult success!”. Ulterior, americanca a revenit cu mai multe completari: „Jocul meu a fost jenant. Categoric, jenant! Halep m-a surprins cu jocul ei, niciodata nu am vazut-o evoluand atat de bine. Sa fiu sincera, abia astept urmatoarea intalnire cu romanca, fiindca ea ma determina acum sa ma duc acasa si sa ma antrenez din greu; in special, sa ma antrenez pentru ea. Despre celebra ei lovitura de dreapta, Serena a avut numai critici: „Nu a functionat deloc. In mod clar, lovitura mea de dreapta a intrat mai devreme in vacanta. Serviciul meu a fost, in cel mai bun caz, la nivelul copiilor sub zece ani”.

Presa straina, la picioarele Simonei

Presa internationala a evocat in termeni elogiosi victoria Simonei asupra liderului clasamentului WTA. Peste tot s-a scris despre cum romanca „a umilit-o”, „a distrus-o”, „a devorat-o” si „a dominat-o” pe americanca. „Serena Williams a suferit una dintre cele mai grele infrangeri din lunga si ilustra sa cariera, fiind umilita de Simona Halep”, a notat iol.co.za. Si „Straits Times” a vazut ca s-a produs un cutremur in Singapore: „Williams a fost demolata cu 0-6, 2-6 de Halep. Turneul Campioanelor a fost martorul unei mari surprize, Serena suferind o infrangere rara”. Canalul Eurosport a fost categoric: „Halep a devorat-o pe Williams. Atentie, ultima data cand Serena a luat doar doua game-uri intr-un meci s-a intamplat pe cand ea avea 16 ani!”. Titlu in „L`Equipe”: „Marea Serena a primit o lectie”. „Gazzetta dello Sport”: „Incredibil socul de la Turneul Campioanelor: Halep o bate cu 6-0, 6-1 pe Williams!”.

Si-a tras ceas cu 323 de diamante

Cu o zi inainte de meciul cu Simona Halep, Serena Williams s-a laudat pe Instagram cu ultimul accesoriu pe care si l-a cumparat din Singapore. Este vorba despre un ceas Audemars Piguet Millenary, evaluat la 100.000 de euro, cu 323 de diamante incrustate, perle si aur roz de 18 karate. „Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete”, s-a alintat americanca.

Se retrage Sarapova?

Invinsa de Caroline Wozniacki in primul meci la Turneul Campioanelor, Maria Sarapova intentioneaza sa se retraga din tenis, anunta presa rusa. Din cate se pare, Maria (27 de ani) intentioneaza sa mai joace doar pana la Olimpiada de la Rio, titlu pe care si-l doreste cu ardoare. Conform presei muscovite, Sarapova va evolua in 2015 doar in marile turnee (Grand Slam-uri si Masters), decizie luata nu cu mult timp in urma.[nggallery id=530]

author avatar
Laurentiu Teodorescu
970 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger