AcasăSPORTMesajul lui MM Stoica, inainte de Dinamo - Steaua: "Sa-i bateti bine,...

Mesajul lui MM Stoica, inainte de Dinamo – Steaua: „Sa-i bateti bine, sa va tina minte!”

Cu cateva ore inainte de returul dintre Dinamo si Steaua, din semifinalele Cupei Romaniei, elevii lui Laurentiu Reghecampf au primit o excelenta doza de moral.

Conform fanatik.ro, Chipciu si compania au primit un mesaj de incurajare din partea lui Mihai Stoica, managerul Stelei care este incarcerat la Penitenciarul Rahova.

Desi se afla dupa gratii si trece prin momente delicate, Mihai Stoica si-a facut curaj si le-a transmis fotbalistilor de la Steaua ca „nu trebuie sa va relaxati! E foarte important pentru suporterii nostri sa castigati din nou. Va rog mult sa luptati si pentru mine!”.

Rivalitatea dintre Steaua si Dinamo l-a marcat pe viata pe Mihai Stoica, acesta dorindu-si o victorie categorica a ros-albastrilor in confruntarea de joi seara. „Trebuie sa ii bateti rau, ca sa nu mai aiba ce comenta. Sa ii bateti bine, sa va tina minte” a fost mesajul razboinic al lui Mihai Stoica.

MM face trimitere si la palmaresul din istoria recenta amintindu-le fotbalistilor Stelei ca „am lega noua meciuri la rand fara infrangere in fata lui Dinamo. Voua nu v-ar placea? Sunt convins ca da, asa ca luati-i tare si nu le dati nicio sansa”.

Mihai Stoica se teme de prestatia arbitrului de centru Istvan Kovacs si le-a transmis elevilor lui Laurentiu Reghecampf „sa fiti foarte atenti, sa nu luati vreun cartonas prostesc si sa ratati finala”.

De partea cealalta, dinamovistii se motiveaza cu inregistrarea meciului Slovan Liberec – Dinamo 0-3, din 2009, din Europa League. Invinsa acasa cu 3-0, la masa verde, dupa ce fanii au invadat terenul, dinamovistii au intors soarta calificarii in retur si s-au calificat la lovituri de departajare. Si de aceasta data Dinamo are nevoie de un 3-0, rezultat ce ar califica-o direct in finala, in conditiile in care elevii lui Flavius Stoican au marcat mai multe goluri in tur, in meciul considerat in deplasare si pierdut de „alb-rosii” cu 2-5.

author avatar
Cristi Ionita
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger