AcasăSPORTMesajul lui Dumitru Dragomir pentru fanii Rapidului intrati in greva foamei: Ba,...

Mesajul lui Dumitru Dragomir pentru fanii Rapidului intrati in greva foamei: Ba, mancati, ca nu-mi dau demisia!

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal ii sfatuieste pe suporterii rapidisti aflati in greva foamei „sa manance” pentru ca nu se considera vinovat si in consecinta nu va demisiona din functie.

Nici macar patimasii fani ai Rapidului nu-l indupleca pe Dragomir

„Daca as fi vinovat mi-as da demisia. Intrucat nu sunt vinovat, nu imi dau demisia!”, si-a inceput Dumitru Dragomir conferinta de presa de marti. Mesajul lui „Corleone” pentru grevistii de pe „Giulesti” este urmatorul: „Ii sfatuiesc pe domnii care stau in greva foamei sa inceapa sa manance, ca se imbolnavesc si nu are rost. Pentru ca noi de aici nu plecam, nu plecam acasa, intrucat nu suntem vinovati. Dansii trebuie sa se revolte impotriva celor care au adus Rapidul in aceasta situatie. Nu noi i-am bagat in insolventa, nu noi nu am platit jucatorii, nu noi le-am spus sa nu se apere la TAS. FRF si LPF au vrut sa ajute Rapidul, nu sa il pedepseasca. Si daca moare un om, ce, suntem noi vinovati?”.

In jur de 20 de suporteri ai Rapidului au intrat in greva foamei la stadionul „Giulesti” pe data de 7 august. Ei au anuntat ca nu vor inceta acest protest decat atunci cand vor demisiona din functii sefii fotbalului romanesc, Dumitru Dragomir si Mircea Sandu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger