AcasăSPORTMesajul dinamovistilor dupa moartea lui Ekeng

Mesajul dinamovistilor dupa moartea lui Ekeng

Deznodamantul tragic al partidei de seara trecuta nu va fi uitat vreodata de dinamovisti- fie ei reprezentanti ai formatiei alb-rosii sau suporteri – si nici de romanii care au auzit de felul in care a pierit jucatorul legitimat la clubul din Stefan cel Mare.

Vestea pierderii lui Patrick Ekeng a venit, dupa cum era de asteptat, ca o lovitura foarte grea pentru cei care sunt puternic legati de echipa Dinamo, mai ales ca sfarsitul dramatic al tanarului camerunez le-a amintit tuturor de moartea lui Catalin Haldan, unul dintre cei mai iubiti fotbalisti din randul echipei alb-rosii.

Impresionati pana la lacrimi de cele ce s-au derulat sub ochii lor au fost atat antrenorul Rednic, cat si Ionel Danciulescu, dar la fel de puternic marcati au fost si colegii de echipa ai lui fotbalistului in varsta de doar 26 de ani, care s-a prabusit pe teren, din senin, in minutul 63 al meciului pe care Dinamo il juca, in Stefan cel Mare, impotriva Viitorului antrenat de Hagi.

In memoria mijlocasului, pe contul oficial de Facebook al echipei Dinamo a aparut un mesaj care incepe astfel: „TE VOM IUBI MEREU, PATRICK EKENG! DINAMO l-a pierdut in aceasta seara, pentru totdeauna, pe fotbalistul PATRICK CLAUDE EKENG EKENG”.

Amintind de alte nume de legenda din istoria clubului care au plecat dintre cei vii, dinamovistii au ales sa transmita un gand sotiei si apropiatilor camerunezului Ekeng. „In numele tuturor dinamovistilor, clubul din „Stefan cel Mare” transmite sincere condoleante familiei indoliate! Dumnezeu sa-l odihneasca!”.

Ramane ca autopsia sa stabileasca exact ce anume l-a rapus pe tanarul sportiv, care a pierit, in ciuda faptului ca medicii au facut peste o ora eforturi sa il readuca la viata.

sursa foto: Facebook/FCDinamoOfficial

author avatar
Cristina Stefan
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger