AcasăSPORTMesaje de sustinere din lumea sportului pentru Cristina Neagu

Mesaje de sustinere din lumea sportului pentru Cristina Neagu

Episodul dureros, si la propriu, si la figurat, pe care il infrunta handbalista tricolora, dupa accidentarea grava suferita in timpul meciului de miercuri contra Ungariei, continua sa iste reactii emotionante.

Lacrimilor si spaimei zarite in prima faza in ochii colegelor si al suporterilor nationalei care au vazut faza in urma careia s-a accidentat romanca li s-au adaugat mesajele de incurajare care au venit in numar mare pagina de Facebook a Cristinei Neagu, in ultimele ore. Au urmat incurajari venite din lumea sportului, adica de la oameni care inteleg poate mai bine ca oricine ce presupune un diagnosticul de ruptura de ligament la genunchi pentru un competitor.

Unul dintre cei care au ales sa faca un astfel de pas a fost fostul capitan al Nationalei de fotbal, Gheorghe Popescu.  „Ca de la un fost capitan al nationalei la altul: Cristina, campionii au puterea sa se ridice. Locul 1 e al tau si te asteapta indiferent cat vei lipsi! Iti doresc multa sanatate si vreau sa treaca repede lunile pana cand te vom vedea din nou in teren. Sper din suflet ca fetele sa-ti faca o mare bucurie in finalul Campionatului European”, i-a transmis purtatorul tricoului cu numarul 6 al selectionatei tricolore, in vremea Generatiei de Aur.

Incurajari i-a trimis Cristinei si Catalina Ponor, multipla campioana care a ales sa se retraga din gimnastica anul trecut. „O zi trista pentru handbalul international! Cristina Neagu s-a accidentat aseara, rupandu-si ligamentul de la genunchi! Asta inseamna o recuperare lunga si un drum anevoios pana la recuperarea totala. Din pacate, noi, sportivii, stim foarte bine ce inseamna accidentarile, iar drumul performantei este presarat cu riscuri enorme. Suntem alaturi de tine, #CN8! Sunt sigura ca te vei ridica si in final vei fi invingatoare!”, suna mesajul postat de Catalina pe pagina ei de pe reteaua de socializare amintita.

Accidentarea Cristinei Neagu a umbrit calificarea selectionatei Romaniei in semifinalele  Europenelor din Franta. La lot a fost chemata de urgenta Bianca Bazaliu, jucatoare de la CSM Bucuresti.  Chiar daca nu va fi pe teren, Cristina a anuntat ca va fi sufleteste alaturi de colegele ei.

sursa foto: Facebook/Catalina Ponor

author avatar
Cristina Stefan
428 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger