AcasăSPORTMesaj SOCANT de la Reghecampf pentru Dinu: "Sa se gandeasca la viata...

Mesaj SOCANT de la Reghecampf pentru Dinu: „Sa se gandeasca la viata lui!”

Antrenorul Stelei este preocupat mai degraba de razboiul personal cu Cornel Dinu, decat de meciul Stelei, de joi seara, cu Ajax Amsterdam, in mansa tur a „16-imilor” Europa League.
Cu trei zile inainte de jocul cu Ajax, Laurentiu Reghecampf a negat in presa din Serbia dezvaluirile facute de Cornel Dinu la adresa sa. Mai mult, tehnicianul „ros-albastrilor” i-a transmis „Procurorului” sa aiba grija ce vorbeste de acum incolo, lasand de inteles ca viata i-ar putea fi in pericol. „Aceasta minciuna a fost lansata de un om batran impotriva unui antrenor de 37 de ani, care a obtinut alaturi de jucatorii sai un avans de 17 puncte in campionat fata de Dinamo. Toate cele relatate de Dinu sunt povesti de adormit copiii, cu un scenariu foarte bun pentru Hollywood. Iar acel Chirita, omul care mi-a botezat primul copil, nu mai face parte din familia mea, am apucat-o pe drumuri diferite. Dinu zice ca a intervenit pentru mine la Zonja, la Mile? Oare nu se gandeste la viata lui?!”, a declarat Reghecampf in cotidianul belgradean „Alo”.

 

 

Cornel Dinu a tinut sa precizeze ca numele lui Zonja n-a fost pronuntat niciodata de el in cadrul acestui scandal: „In toata aceasta intamplare nu am pronuntat niciodata numele lui Zonja.L-am cunoscut acum mai multi ani, pe cand era un apropiat al lui Arkan. Ne-am revazut in Cipru la trei sau patru ani dupa moartea lui Arkan, el organiza turnee si aducea fotbalisti. Eu nu am pronuntat numele lui Zonja in această intamplare cu pariurile pentru ca el nu are nici o legatura, am vorbit doar despre Mile Jerkovici”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
545 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger