AcasăSPORTMesaj incredibil al unui patron din fotbal: "Stau cu pistolul in buzunar!...

Mesaj incredibil al unui patron din fotbal: „Stau cu pistolul in buzunar! Dorm cu el sub perna!”

Scandalul de la Sportul Studentesc, dintre jucatori si patronul Vasile Siman, atinge cote alarmante, dupa ce a inceput sa se vorbeasca de pumni, lovituri si pistoale.

 

Intr-una dintre ultimele inregistrari aparute pe piata, Siman ii amenintat pe fotbalisti cu bataia si sustine ca „Eu stau cu pistolul in buzunar. Dorm cu el sub perna! Nu o sa ma prindeti descoperit niciodata“.

Conform digisport.ro, jucatorii il acuza pe Vasile Siman ca nu le-a platit salariile si nu ii lasa sa plece liberi de contract, insa raspunsul finantatorului a fost unul cat se poate de neasteptat: „Daca mai veniti la antrenamente si va mai aud vorbind pe tema asta, daca aud ca ciripiti sau ca mai comentati o sa va scot in suturi de aici pe toti. O sa ajugem la alte discutii, bani n-am, dar am pumni. Daca nu sunt bun la finante, macar sa fiu si eu bun la ceva, nu?”.

De asemenea, Siman le-a transmis jucatorilor ca razboiul dintre cele doua parti se va incheia „cum vrem noi, conducerea, nu cum vreti voi, jucatorii” si ca el isi va lua toate masurile necesare „pentru a ma salva pe mine si a va ingropa pe voi”.

author avatar
Cristi Ionita
258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger