AcasăRecomandariMerge pe mana lui Tiriac: Halep si-a concediat antrenorul!

Merge pe mana lui Tiriac: Halep si-a concediat antrenorul!

Simona Halep schimba stilul si suprafata de joc, dar rezultatele sunt la fel de proaste si pe iarba, ca si pe zgura. Vinovat pentru declinul romancei a fost facut Victor Ionita, care a platit cu postul pentru eliminarea in „sferturi” la Birmingham.

Simona Halep l-a concediat pe Victor Ionita la insistentele lui Ion Tiriac

A treia jucatoare a lumii nu are prea mare incredere in antrenori, dovada ca l-a schimbat pe Victor Ionita la doar sase luni dupa ce a facut acelasi lucru si cu Wim Fisette. Daca de belgian s-a descotorosit din ratiuni financiare (n-a mai vrut sa-i plateasca acelasi salariu), pe Ionita l-a dat afara pe motiv de incompetenta, dupa cate se pare.

Ion Tiriac

Exista, insa, banuiala ca la mijloc ar fi vorba, de fapt, despre o mutare facuta de Ion Tiriac, adevaratul manager al Simonei. La dorinta acestuia, Halep l-a adus antrenor pe Daniel Dobre (45 de ani), un tehnician scolit in Germania la Academia de Tenis a lui Gunter Bosch, fost jucator de tenis in echipa de Cupa Davis a Romaniei (a treia optiune, dupa Ilie Nastase si Ion Tiriac). Prieten bun cu Tiriac, Bosch a fugit din tara in anii ’70, iar peste o decada avea sa-l faca mare pe Boris Becker, cu care a cucerit Wimbledonul, in 1985. „Domnul Bosch a fost ca un mentor pentru mine, un om cu care am colaborat multa vreme”, afirma Daniel Dobre in 2014.

Dobre l-a supervizat pe Fisette la Turneul Campioanelor

Nu este pentru prima data cand Simona Halep colaboreaza cu Daniel Dobre. Omul lui Ion Tiriac a stat langa Simona la Turneul Campioanelor din Singapore si nu o data i-a dat sfaturi peste Wim Fisette. Cu acest staff, constanteanca a jucat finala, pierduta in fata Serenei Williams. „L-am invitat cu mare drag in Singapore pentru ca m-a ajutat in trecut, cand am stat acasa si am mai facut antrenamente cu el in tara. Daniel imi inspira incredere si asa am considerat ca trebuie sa fie, sa-l invit aici, la Turneul Campioanelor”, explica Halep, in noiembrie 2014, alegerea facuta.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
799 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger