AcasăSPORTMercenarele Oltchimului fug in Macedonia: Leynaud si Barbosa au semnat cu Vardar....

Mercenarele Oltchimului fug in Macedonia: Leynaud si Barbosa au semnat cu Vardar. Urmeaza Bulatovici?

Alexandrina Barbosa a jucat 3 ani in Romania, unul la Oltchim

Superproiectul de la Valcea a rezistat mai putin de un an. Aduse pe salarii uriase, handbalistele de top Amandine Leynaud si Alexandrina Barbosa au dat bir cu fugitii imediat ce-au aparut primele problemele financiare la Oltchim.

Alexandrina Barbosa a jucat 3 ani in Romania, unul la Oltchim

Conducerea Oltchimului visa in 2012 la o echipa cu care sa spulbere orice adversara din Liga Campionilor.

Amandine Leynaud n-a apucat sa evolueze pentru campioana Romaniei

Transferurile vedetelor Katarina Bulatovici (campioana mondiala cu „nationala” Muntenegrului) sau Amandine Leynaud (dubla vicecampioana mondiala cu Franta) le-au intretinut sperantele oficialilor valceni, care si-au permis sa arunce in joc salarii chiar si de 300.000 de euro.

Ilitch vrea sa-si faca cea mai tare echipa de handbal feminin din lume

Ca sa impresioneze, handbalistele straine s-au grabit sa promita ca-si vor da viata pentru binele echipei, ca spera sa mute muntii din loc, dar, treptat, criza financiara abatuta asupra clubului si-a pus amprenta si pe evolutia sportivelor platite mai bine ca fotbalistii. Contestate dupa doua esecuri consecutive in Liga Campionilor, Alexandrina Barbosa si Amandine Leynaud si-au facut bagajele, culmea, desi ultima nici n-a apucat sa debuteze oficial pentru Oltchim! Cu toate acestea, Leynaud si-a incasat salariul in mod constant, cate 10.000 de euro pe luna! Ultima handbalista cu cererea de reziliere a contractului in mana este Silvia Navarro, dar bomba poate exploda in cazul Katarinei Bulatovici, handbalista numarul 1 a lumii! Din cate se pare, interul din Muntenegru pare hotarata sa le urmeze pe Barbosa si Leynaud la un alt proiect „cu greutate”: Vardar Skopje a incaput pe mana investitorului Mike Ilitch, un macedonean stabilit in SUA, putred de bogat. La 84 de ani, Ilitch spera sa-si faca fericiti conationalii printr-un succes european cu echipa feminina de handbal Vardar. Firesc, deci, ca din tablou nu puteau lipsi mercenarele care acum cauta usa de la Oltchim pe care scrie „Exit”.

author avatar
Cristi Ionita
570 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger