AcasăSPORTMeniul VIP-urilor la Dinamo - Barcelona: porc la gratar, copane de pui...

Meniul VIP-urilor la Dinamo – Barcelona: porc la gratar, copane de pui si somon afumat cu sos de avocado

National Arena se pregateste sa gazduiasca cel mai important amical din istoria fotbalului romanesc

Spectatorii care vor lua loc in zona VIP a stadionului „National Arena”, pe 11 august, la cel mai asteptat meci de fotbal al anului in Romania, vor avea parte de un bufet special pregatit de organizatori.

National Arena se pregateste sa gazduiasca cel mai important amical din istoria fotbalului romanesc

Pentru 935 de lei, orice microbist poate urmari jocul Dinamo – FC Barcelona de la una dintre lojele amplasate pe „National Arena”. Efortul financiar este rasplatit de organizatori cu un meniu complet, pregatit special intr-unul dintre cele mai importante restaurante din Bucuresti.

Iata cu ce se vor delecta VIP-urile la Dinamo - Barcelona

Astfel, aperitivul este compus din branza feta si caise cu condimente indiene, paine de migdale cu topping de branza brie si capsuni, produse de patiserie cu pastrav afumat. La felul principal va fi carne de porc la gratar cu garnitura de cartofi la cuptor si inele de ceapa si ridichi acoperite cu smantana, copane de pui marinate cu orez si oua prajite, plus somon afumat cu sos de avocado. In fine, garniturile sunt compuse din salate (Caesar sau Coleslaw) si paine de casa cu busuioc proaspat, iar ca desert, tiramisu de casa, fructe proaspete si inghetata. Dintre bauturi, nu puteau lipsi vinurile si sucurile naturale.

Petrecere privata pentru spectatorii de la VIP

Surpriza pregatita oaspetilor care vor intra la loje este o petrecere data in seara de 10 august, la scurt timp dupa sosirea la Bucuresti a delegatiei catalane. De la dineu nu vor lipsi oficialii Barcelonei, dar niciun fotbalist nu va fi prezent, asta din cauza programului impus de antrenorul Tito Villanova.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
602 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger