AcasăSPORTMeniu de tar pentru Abramovici: blinii cu caviar, salata Suba si sampanie...

Meniu de tar pentru Abramovici: blinii cu caviar, salata Suba si sampanie Crystal Rose Magnum

Oficialii clubului Chelsea nu au confirmat prezenta patronului Roman Abramovici la dineul oficial de astazi, astfel ca nici Gigi Becali nu va merge la acest eveniment. Totusi, stelistii s-au pregatit cum se cuvine in eventualitatea in care miliardarul rus va veni la meci.

Roman Abramovici si Darya Zhukova, sotia sa, sunt asteptati la Bucuresti

Reprezentantii gruparii londoneze l-au anuntat pe Valeriu Argaseala ca Roman Abramovici in mod sigur nu va fi prezent la dineul oficial, insa n-au putut garanta si pentru absenta patronului de pe stadion, seara, la ora meciului.

Totusi, ca sa nu aiba parte de nicio surpriza, Gigi Becali le-a transmis subordonatilor sa pregateasca in cele mai mici amanunte loja in care va fi primit miliardarul rus, asta daca Abramovici se hotaraste in ultimul moment sa vina la Bucuresti. Al 50-lea cel mai bogat om din lume are statut de VIP si va fi tratat ca atare, cu un meniu din care nu va lipsi caviarul, servit cu o lingura special confectionata din os, tocmai pentru a nu-i schimba absolut deloc gustul. Si cum, la rusi, caviarul este cel mai bine pus in valoare de blinii, aceste „clatite” foarte subtiri, de forma rotunda, infatisand soarele, nu vor lipsi de pe masa magnatului. Printre preferintele finantatorului de pe „Stamford Bridge” se regaseste si traditionala salata Suba, care contine cartofi fierti, hering marinat, ou, maioneza si morcov si este decorata cu masline si lamaie. La capitolul bauturi, Roman Abramovici si invitatii sai sunt asteptati cu sampanie Crystal Rose Magnum, o marca a rafinamentului care caracterizeaza toate produsele Louis Roederer, si vinuri Chateau Petrus (Franta, regiunea Saint-Emilion) si La Tache, din domeniile Romanée-Conti.

Ieri, presedintele de imagine al Stelei, fostul mare portar Helmuth Duckadam, n-a exclus posibilitatea ca puternicul om de afaceri rus sa viziteze Romania: „Stiti cum este Abramovici, mai discret, probabil ca isi va face aparitia doar cu cateva ore inaintea jocului”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
840 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger