AcasăSPORTMemelusa e iar cu Turcu jr.

Memelusa e iar cu Turcu jr.

Teodora nu l-a uitat pe Marius

Cu toate ca s-au despartit in urma cu o luna, Teodora Stoica si Marius Turcu au reluat relatia si vor sa petreaca impreuna Sarbatorile de iarna.

Teodora nu l-a uitat pe Marius

Fata lui MM si baiatul cel mic al lui Vasile Turcu s-au combinat in luna august 2010, cand si-au oficializat relatia pe Facebook. Turcu jr. pusese ochii pe odrasla managerului general stelist inca de anul trecut, pe vremea aceea Teodora fiind iubita lui Matei Lucescu, baiatul lui Razvan. „Memelusa” si Turcu jr pareau foarte indragostiti, chiar daca parinti – se spune – nu erau prea incantati de relatie. Luna trecuta, Teodora (17 ani) si-a schimbat statusul relational si a anuntat ca este „single”, autentificand despartirea de Marius Turcu (20 de ani). Primul care a dat „like” a fost chiar tatal ei, Mihai Stoica, acesta dorind sa-si arate suportul pentru alegerea facuta. Din cateva zile incoace, Teodora si Marius fac eforturi sa-si repare relatia, ei fiind vazuti impreuna in mai multe restaurante de lux din Capitala. Cei doi par la fel de apropiati precum in timpurile in care relatia lor se afla la inceput.

Marius Turcu

Deocamdata, cei doi nu si-au schimbat statusul pe Facebook, dar o vor face dupa Sarbatori, daca nu va interveni o alta ruptura.

author avatar
Sebastian Stan
1.706 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger