AcasăSPORTMeme nu pleaca de la Steaua. Becali calca in picioare “ziarul mincinos”...

Meme nu pleaca de la Steaua. Becali calca in picioare “ziarul mincinos”

Intr-o discutie cu jurnalistii purtata in strada, in care era asteptata demisia lui Meme Stoica de la sefia Stelei, managerul clubului a anuntat ca ramane in Ghencea. Furios pe ziaristii care au lansat zvonul demisiei lui Meme, patronul Stelei, Gigi Becali, a calcat in picioare, la propriu, “ziarul mincinos”.

„Nu e nimic adevarat din ceea ce s-a scris astazi (n.r. marti) intr-un cotidian de sport”, a spus Meme.

„Eu conduc echipa de fotbal. Sunt numarul 1 in club si voi sta si pe banca tehnica. I-am luat pe toti colaboratorii mei si i-am dus la Gigi Becali pentru a le explica aceste lucruri”. „Cineva are interes ca treburile sa nu mearga foarte bine inainte de acest meci foarte important care va avea loc la Sofia”, a  mai spus Meme.

Prezent la declaratia de presa a managerului  Stelei a fost si finantatorul Gigi Becali. El s-a declarat foarte suparat pe presa drept pentru care a rupt un ziar de sport si l-a amenintat pe autorul articolului cu bataia. „Uite ce-i fac eu unui ziar mincinos. Uite, numai minciuni, asa ca-l bat sa se invete minte”, le-a spus Becali jurnalistilor in timp ce calca in picioare, la propriu, “ziarul mincinos”.

Becali cauta “cartita” din club

Patronul Stelei i-a amenintat pe cei care mai divulga informatii de la club ca vor fi dati afara. “De azi in colo, daca mai vad barfa de la mine din club, ii dau pe toti afara. Cred ca apar informatii si pe minciuni de la noi din club. Ii dau afara pe toti daca mai apar barfe in ziare. MM e seful tuturor, eu nu am 7 sefi in club. I-am pus pe toti sa raspunda. Cine e seful tau? Toti au raspuns MM. I-am trimis apoi la restaurant sa manance si sa se impace. Sa fie pace si armonie. Ca daca nu e pace si armonie nu te ajuta nici Dumnezeu. Iti da penalty, rateaza Tatu. Ei zic ca nu e barfa in club, dar nu stiu. MM o sa stea pe banca. Ca zic eu!”, a spus Becali.

Banuiti ca ar da informatii presei sunt Argaseala si Raducan, care nu mai suporta aerele de vedeta ale lui Meme.

author avatar
Cornelia Draghici
302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger