AcasăSPORTMelissa Satta, fosta lui Vieri, s-a dat la carne tanara

Melissa Satta, fosta lui Vieri, s-a dat la carne tanara

Satta si Boateng sunt tineri, frumosi si de succes, iar cuplul pe care il alcatuiesc de aproape un an are toate sansele sa devina mai celebru decat CR7-Irina Saik.

Nascut in martie 1987, la Berlin, din tata ghanez si mama germana, Boateng a inceput fotbalul la Hertha, club la care a evoluat patru ani inainte de a fi remarcat de Tottenham, in 2007. La doua zile dupa ce a semnat cu londonezii, Kevin a profitat de ocazie si s-a casatorit cu iubita lui, Jennifer, cea care i-a daruit un fiu, Jermaine Prince.

Dupa o serie de experiente nereusite la Borussia Dortmund si Portsmouth, Boateng a ajuns la Milan in vara lui 2010, pentru 5,25 milioane de euro. Gruparea italiana ii ofera un salariu de 2,25 milioane de euro pe an, bani care il ajuta pe ghanez sa-si satisfaca dependenta de cumparaturi – are patru masini de forta (doua Lamborghini, un Hummer si un Cadillac), 20 de haine de piele Martin Magiela si 160 de perechi de pantofi Berluti, dar si placerea de a-si desena trupul, Boateng avand 26 de tatuaje.

Ghanezul a avut nevoie de un an pentru a se adapta la viata de la Milano, dar din vara lui 2011 a devenit idol pe San Siro. Multi pun evolutia senzationala (7 goluri in 12 meciuri in actualul sezon) pe seama relatiei pe care o are cu Melissa Satta (26 de ani). Cei doi formeaza un cuplu de aproape un an, dupa ce s-au intalnit la o petrecere data de conducerea lui Milan.

Totusi, Boateng a pastrat relatia departe de ochii lumii pana la divortul de Jennifer din septembrie anul trecut, actiune ce l-a costat pe ghanez 1,3 milioane de euro. Boateng si Melissa s-au afisat pentru prima data in public in decembrie, la un concert Rihanna.

Nascuta la Boston (SUA), din parinti italieni, Melissa Satta a crescut in Sardinia si, la 19 ani, a devenit vicecampioana a Italiei la karate. Top-modelul a facut senzatie cu aparitiile nud, dar si cu relatiile sale, cele mai celebre fiind cele cu fostul fotbalist Bobo Vieri (38 de ani) si cu actorul Leonardo DiCaprio (37 de ani).

Despre Melissa se spune ca i-a mai bifat pe milionarul Antonello Zara (mort intr-un accident de masina, in 2008), modelul Daniele Interrante, actorul Diego Conte si fostul fotbalist Francesco Coco.

author avatar
Cristi Ionita
510 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger