AcasăRecomandariMegascandal la Montreal! O femeie a fost violata in casa lui...

Megascandal la Montreal! O femeie a fost violata in casa lui Jean Pascal

S-a distrat si in ring cu Lucian Bute, si dupa meci, acasa, cu prietenii apropiati si cateva fete chemate sa intretina atmosfera.

Jean Pascal, un pugilist cu lipici la femei frumoase

Jean Pascal este omul-momentului in Canada, cel mai pronuntat nume in „Tara Frunzei de artar”. Pugilistul nascut in Haiti a facut-o lata dupa lupta cu Lucian Bute: mega-petrecerea data la el acasa s-a transformat intr-un cosmar pentru o tanara in varsta de 25 de ani. Dimineata, in jurul orelor 5, fata a fost gasita pe jumatate dezbracata de o masina a Politiei, care patrula pe strazile din Lorraine, suburbie a Montrealului. Transportata la Spitalul „Saint Jerome”, tanara le-a declarat ulterior anchetatorilor ca a fost violata in casa boxerului Jean Pascal, in timpul unei petreceri date de acesta.

Descinderi au avut loc ieri dimineata la resedinta pugilistului, insa pe numele acestuia nu a fost emis niciun mandate de retinere, astfel ca Pascal a putut pleca linistit spre Los Angeles, unde a asistat la decernarea premiilor „Grammy”. La revenirea in Canada, fostul adversar al lui Bute va fi audiat de politisti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
724 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger