AcasăSPORTMegaproiectul PSG: Ancelotti isi aduce in Franta copiii de suflet

Megaproiectul PSG: Ancelotti isi aduce in Franta copiii de suflet

Ancelotti (stanga) ia 7 milioane de euro pe an ca antrenor la PSG

Instalarea italianului Carlo Ancelotti la conducerea gruparii Paris Saint Germain este doar primul pas dintr-un plan ambitios al miliardarului Nasser Al Khelaifi, finantatorul parizienilor.

Ancelotti (stanga) ia 7 milioane de euro pe an ca antrenor la PSG

Dupa ce a cheltuit in vara 86 de milioane de euro pentru a cumpara jucatori precum Javier Pastore (Palermo) sau Jeremy Menez (AS Roma), Al Khelaifi l-a convins pe Carlo Ancelotti sa vina in Franta, informandu-l ca are la dispozitie 150 de milioane de euro pentru a-i sparge pe transferurile din aceasta iarna. Tehnicianul italian este gata sa-i aduca pe „Parc des Princes” pe cativa dintre favoritii sai. Lista incepe cu Alex si Malouda (ambii de la Chelsea Londra), jucatori cu care a colaborat in Anglia, in perioada 2009-2011, dar si Kaka sau Pato, fotbalisti pe care i-a avut sub comanda la AC Milan.

Nu in ultimul rand, Ancelotti vrea sa profite de prietenia sa cu Roberto Mancini, antrenorul lui Manchester City si sa-i transfere la Paris pe Tevez si Kolo Toure, jucatori intrati in dizgratia conducerii clubului englez. Din pacate, transferul lui David Beckham de la L.A. Galaxy a picat. Ieri, directorul sportiv al PSG a confirmat sistarea tratativelor.

author avatar
Cristi Ionita
243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger