AcasăSPORTMega-transferul verii! Ibrahimovic si Thiago Silva la PSG

Mega-transferul verii! Ibrahimovic si Thiago Silva la PSG

Colegi la Milan, Zlatan si Thiago Silva ar putea imparti vestiarul si la PSG

Intrata in amorteala, piata transferurilor din Europa este zguduita de „mutarea anului”: Paris Saint Germain este aproape sa-si asigure serviciile fotbalistilor Zlatan Ibrahimovic si Thiago Silva, ambii de la AC Milan.

Colegi la Milan, Zlatan si Thiago Silva ar putea imparti vestiarul si la PSG

AC Milan, grupare la care au activat cei doi jucatori in ultimul sezon, se confrunta cu reale probleme financiare, astfel ca formatia de pe „San Siro” a acceptat oferta parizienilor, 65 de milioane de euro pentru Ibrahimovic si Thiago Silva. Mai ramane ca fotbalistii sa-si dea acceptul pentru a plerca in Franta, insa, conform „Gazzetta dello Sport”, jumatate din misiune a fost deja indeplinita, suedezul spunand deja „da”.

Mino Raiola, agentul lui Ibrahimovic, avocatul Vittorio Rigo si brazilianul Leonardo, directorul  sportiv de la PSG, s-au deplasat la Stockholm, pentru a discuta cu fotbalistul de 31 de ani, iar Zlatan si-a dat acordul pentru transferul la PSG, unde va primi un salariu colosal – 15 milioane de euro pe sezon. Desi mai are oferte si de la alte echipe de top, este putin probabil ca Thiago Silva sa refuze mutarea pe „Parc des Princes”, finantatorul Nasser Al Khelaifi asteptandu-l cu un salariu ademenitor – 10 milioane de euro pe an.

author avatar
Cristi Ionita
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger