AcasăSPORTMega scandal pe Aeroportul Otopeni! Stelistii au sarit la gatul lui MM...

Mega scandal pe Aeroportul Otopeni! Stelistii au sarit la gatul lui MM Stoica!

Stelistii sperau sa efectueze, duminica seara, un prim antrenament de acomodare in Spania

Steaua Bucuresti, campioana nationala la fotbal, incepe, practic, cu stangul al doilea cantonament al iernii.

Stelistii sperau sa efectueze, duminica seara, un prim antrenament de acomodare in Spania

Elevii lui Laurentiu Reghecampf aveau programata, duminica dupa-amiaza, plecarea intr-un cantonament in Spania. Totusi, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, Bourceanu si compania sunt blocati de circa trei ore pe Aeroportul Otopeni.

Aeronava cu fotbalistii stelisti la bord ar fi trebuit sa decoleze spre Malaga la 15.45, dar plecarea a fost amanata pentru 17.20 si 18.15 inainte ca jucatorilor sa li se comunice ca mai au de asteptat cel putin pana la ora 20.00

Situatia a devenit extrem de incinsa in randul elevilor lui Laurentiu Reghecampf, acestia considerandu-l vinovat de situatie pe managerul Mihai Stoica, cel care s-a ocupat de detaliile deplasarii. Fotbalistii ii reproseaza managerului ca, desi Steaua este campioana en-titre a Romaniei si cel mai galonat club din tara, pentru deplasarea in Spania au fost comandate bilete la o companie low-cost.

Iar in asemenea situatii, de forta majora, companiile mari au prioritate, in timp ce firmele low-cost trebuie sa astepte pana se iveste un culoar de zbor favorabil.

Ultimele informatii transmise de la Aeroportul Otopeni arata ca exista posibilitatea ca stelistii sa-si amane plecarea pentru cel putin 24 de ore, chiar daca gruparea din Ghencea ar urma sa piarda o suma importanta de bani, iar jucatorii ar avea de suferit inaintea meciurilor amicale programate a se disputa in Spania.

author avatar
Cristi Ionita
540 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger