AcasăSPORTMega scandal la Rapid! Fanii s-au dus peste jucatori in cantonament

Mega scandal la Rapid! Fanii s-au dus peste jucatori in cantonament

Dupa patru meciuri la rand fara victorie, Rapid a ajuns pe loc retrogradabil, iar situatia din Giulesti este una tot mai incinsa.

Ultima mutare a venit din partea fanilor care sunt total nemultumiti de evolutia echipei, desi la Rapid au venit in aceasta vara cativa jucatori importanti.

Conform fanatik.ro, fanii Rapidului vor sa grabeasca despartirea de actualul antrenor, Ionel Ganea, mai ales in conditiile in care exista promisiuni ca langa echipa ar putea reveni Ioan Andone.

Andone este mai apreciat de fani gratie plusului de experienta, dar si pentru ca tehnicianul a stat pe banca la un meci istoric, Rapid – Steaua 5-1, din aprilie 2010.

Cazul antrenorului principal este doar o picatura din cazanul numit Giulesti. Afaceristul Valerii Moraru, principalul actionar al echipei, vrea sa scape de alti doi oficiali, Lucian Ionescu, directorul de imagine, si Nicolae Manea, presedintele clubului.

Mutarea nu este privita cu ochi buni de fanii Rapidului, acestia sustinand ca Ionescu si Manea au ajutat foarte mult clubul Rapid la greu.

Nu in ultimul rand, sursazilei.ro anunta ca italianul Angelo Massone, cel care s-a batut cu Valerii Moraru pentru preluarea echipei, s-a tinut de cuvant si a dat in judecata pe absolut toata lumea.

Astfel, Massone a dat in judecata Fotbal Club Rapid SA, Cabinetul individual de insolventa Cristina Andronache, pe fostul patron Adrian Zamfir, dar si alte persoane implicate in viata clubului, precum Valerii Moraru, Natalia Zamfir, Vasile Paul Ciobanu, Iulian Udrea, Razvan Capraroiu si Adrian Matei.

Massone solicita anularea tranzactiei dintre Adrian Zamfir si Valerii Moraru si instalarea sa ca nou patron al Rapidului.

author avatar
Cristi Ionita
651 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger