AcasăSPORTMega-scandal la Meciul Secolului! Mayweather si Pacquiao si-au adus acuze grave!

Mega-scandal la Meciul Secolului! Mayweather si Pacquiao si-au adus acuze grave!

Floyd Mayweather si Manny Pacquiao, doi dintre cei mai buni boxeri din istorie, se infrunta sambata noaptea, la Las Vegas, intr-un meci de sute de milioane de dolari.

Confruntarea este asteptata de toti iubitorii boxului si naste pasiuni nebanuite, iar echipele celor doi pugilisti au initiat un scandal-monstru la cantarul oficial.

Ambii pugilisti au facut categoria, insa Freddie Roach, antrenorul lui Pacquiao, l-a acuzat pe Mayweather ca nu este fair-play, respectiv ca nu le-a oferit informatii rivalilor in legatura cu materialul din care sunt confectionate manusile pe care le va utiliza in meci.

„Habar nu avem din ce material sunt facute manusile pe care le va folosi Mayweather. Nu este normal sa se intample asa, mai ales in conditiile in care ei au avut ocazia sa verifice manusile pe care le va purta Manny. Asteptam de la adversarii nostri sa fie la fel de fair-play”, a declarat Freddie Roach.

In schimb, oamenii lui Mayweather sustin ca pugilistul american este atacat tocmai pentru ca lui Pacquiao ii este frica de acest meci, mai ales in conditiile in care filipinezul are deja cinci infrangeri si doua egaluri la activ, iar Mayweather este neinvins.

Colac peste pupaza, legendarul Mike Tyson s-a dat si el in stamba la cantarul oficial. Fostul campion mondial al greilor l-a lovit pe un fan care incerca sa se pozeze cu el.

author avatar
Cristi Ionita
401 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger