AcasăSPORTMega scandal la cantarul oficial. Meciul Bute - Pascal, la un pas...

Mega scandal la cantarul oficial. Meciul Bute – Pascal, la un pas sa nu se mai dispute!

Mai bine de un an s-au calcat pe bataturi, iar acum este momentul sa arate in ring ce pot, totusi, pentru a doua oara la rand, meciul Lucian Bute – Jean Pascal a fost aproape sa fie amanat.

Daca inainte de meciul care ar fi trebuit sa se dispute anul trecut Lucian Bute a suferit o accidentare la brat, acum, Jean Pascal a fost aproape sa nu se incadreze in limitele categoriei, respectiv 79,38 kilograme.

Bute si Pascal au dat nas in nas la cantarul oficial efectuat intr-un centru comercial din Montreal. Daca Bute nu a avut probleme sa se incadreze in limitele categoriei, avand chiar cu 600 de grame mai putin decat era admis, Pascal a trebuit sa renunte la caciula pe care o purta pentru a se incadra in categorie.

Haitianul si-a dat seama de pericolul pe langa care a trecut, dar a precizat ca ar fi renuntat chiar la intreaga bursa pentru a lupta cu Bute, chiar in cazul in care nu face categoria.

Ca un adevarat show-man ce este, Pascal nu a evitat sa se dea iar in spectacol. Haitianul a pozat cu un bandaj ce-i astupa gura, semn ca intentia sa pentru confruntarea de sambata seara este sa-i inchida gura romanului. Bute nu a cazut in jocul psihologic al lui Pascal si anunta ca este in forma maxima si gata sa moara in ring pentru a obtine o sansa la titlul de campion mondial la categoria semigrea, in versiunea WBC, centura detinuta in prezent de canadianul Adonis Stevenson.

Bute si Pascal se infrunta la Montreal intr-un meci ce va fi transmis in direct in Romania duminica dimineata, de la ora 06.00, de Digi Sport. Sunt puse in joc centura de campion al Americii de Nord si campion WBC Diamond, invingatorul urmand sa se bata, cel mai probabil, cu Stevenson.

author avatar
Cristi Ionita
720 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger