AcasăSPORTMega scandal in Liga Campionilor. Luis Suarez, acuzat ca a vrut sa...

Mega scandal in Liga Campionilor. Luis Suarez, acuzat ca a vrut sa muste din nou!

sursa foto: digisport.ro

Marti seara au fost programate doua meciuri din optimile de finala ale Ligii Campionilor, Manchester City – FC Barcelona 1-2 si Juventus Torino – Borussia Dortmund 2-1.

sursa foto: digisport.ro

La Manchester, gruparea antrenata de Manuel Pellegrini nu a reusit sa profite de forma mai slaba a Barcelonei, care pierduse ultimul meci din campionat chiar pe teren propriu.

Primele 30 de minute ale meciului au apartinut uruguaianului Luis Suarez. Varful Barcelonei a reusit o dubla de efect, ducand rapid scorul la 2-0. Totusi, intre cele doua goluri, Luis Suarez a fost personajul principal al unui moment clasic.

Atacantul a fost implicat intr-o ciondaneala cu argentinianul Martin Demichelis. La finalul partidei, fundasul „cetatenilor” l-a acuzat pe Suarez ca a vrut sa-l muste de mana.

Luis Suarez este cunoscut pentru astfel de gesturi, fiind acuzat, in trecut, ca si-a infipt dintii in Branislav Ivanovic sau Giorgio Chiellini. De altfel, Suarez a si urmat tratament psihiatric, dar se pare ca nu a reusit sa scape de vechile obiceiuri.

Kun Aguero a redus din diferenta in minutul 69, insa Clichy a fost eliminat in minutul 76, iar Messi a ratat un penalty in prelungiri.

Juventus Torino – Borussia Dortmund s-a incheiat 2-1, insa diferenta putea fi mult mai mare daca italienii erau mai inspirati la finalizare. Golurile au fost marcate de Tevez si Morata, respectiv Marco Reus.

Miercuri se joaca ultimele doua meciuri din prima mansa a optimilor de finala din Liga Campionilor, Arsenal Londra – AS Monaco si Bayer Leverkusen – Atletico Madrid.

author avatar
Cristi Ionita
249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger