AcasăSPORTMedicul Serban Bradisteanu: Operatia lui Cristian Borcea a decurs bine

Medicul Serban Bradisteanu: Operatia lui Cristian Borcea a decurs bine

Operatia pe cord la care a fost supus presedintele executiv al clubului Dinamo Cristi Borcea s-a incheiat in jurul orei 16.30. Interventia a decurs bine, a anuntat medicul Serban Bradisteanu.

Cristian Borcea a fost operat pe cord, luni, timp de mai multe ore, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala.

Interventia a decurs bine, fiind realizat un by-pass pe o artera coronara care era blocata, a declarat doctorul Serban Bradisteanu, cel care l-a operat pe Borcea, citat de Mediafax.

Medicul Serban Bradisteanu l-a operat in vara anului trecut si pe administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu. Dinu a fost supus unei interventii de by-pass coronarian, pe 12 august 2011.

694 afisari

1 COMENTARIU

  1. oare cat a pus in portofel dr Bradisteanu ? la insotit pe butelie si la meci , de zivi ca era garda sa personala. Ce nu fac banii. Oricum 20.000 E tot ia-u intrst net in buzunar.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...