AcasăSPORTMeciul Swansea - Petrolul este LIVE online aici

Meciul Swansea – Petrolul este LIVE online aici

Petrolul Ploiesti are o misiune extrem de dificila in prima mansa din play-off-ul Europa League. Trupa lui Cosmin Contra joaca pe terenul galezilor de la Swansea intr-un meci care va incepe la ora 21.05.

Min. 92 – Este final de meci la Swansea. Galezii se impun cu un scor categoric, 5-1, dupa un meci pe care l-au dominat fara drept de apel, cu exceptia ultimelor 10 minute cand Grozav a inscris un gol fabulos, iar Teixeira si Abel Camara i-au dat si ei emotii lui Vorm. Din pacate soarta calificarii este in mare masura pecetluita, insa Petrolul are calitatile necesare pentru a obtine in retur o victorie de moral.

Min. 87 GOOOOOOOLLL PETROLUL! GOOOOOOOOOOOLLLLLLLL FABULOS INSCRIS DE GROZAV!!! Swansea – Petrolul 5-1. Desi au fost pulverizati, ploiestenii marcheaza de departe cel mai frumos gol al serii. Guilherme a centrat de pe stanga, Rangel a deviat si Grozav a inscris cu o foarfeca absolut senzationala. Executie aplaudata in picioare de fanii galezi!

Min. 82 – Abel Camara suteaza frumos, din unghi, cu pamantul si Vorm retine. Este primul sut pe spatiul portii trimis de echipa noastra.

Min. 71 – La gazde a intrat si Jordi Amat in locul lui Williams.

Min. 70 Swansea – Petrolul 5-0. De Guzman ia o actiune pe cont propriu, dribleaza trei adversari, schimba cu Michu, acesta il lanseaza excelent pe Pozuelo si rezerva de lux a lui Swansea inscrie cu un lob elegant.

Min. 68 – Geraldo vede galben pentru un fault asupra lui Taylor. Intre timp a intrat De Guzman in locul lui Shelvey.

Min. 60 – Iese Routledge si intra Pozuelo.

Min. 59 Swansea – Petrolul 4-0. Michu este lansat excelent pe dreapta, centreaza in fata portii, Bony pune latul si mingea se scurge in poarta pe sub Pecanha. Exista posibilitatea sa vorbim de un nou autogol. Reluarile arata ca brazilianul era pe minge, dar si-a trimis-o in propria poarta cu cotul.

Min. 58 – Au iesit Hamza si Boudjemaa, au intrat Dore si Priso.

Min. 47 – Swansea scapa pe contraatac, mingea ajunge la Bony, acesta suteaza in forta, din unghi inchis, si mingea loveste in plin transversala portii aparate de Pecanha. Goalkeeperul brazilian era depasit.

Min. 46 – La Petrolul a intrat Abel Camara in locul lui Hoban.

22.06 – Swansea a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Swansea. Galezii conduc, cu 3-0, dupa o prima repriza pe care au dominat-o fara drept de apel.

Min. 40 – Routledge este lansat excelent la limita offside-ului, suteaza in forta si mingea sterge transversala. Ocazie uriasa ratata de Swansea!

Min. 25 Swansea – Petrolul 3-0. Michu intercepteaza excelent la centrul terenului, il lanseaza pe Abel Hernandez, pe dreapta, ibericul centreaza excelent spre coltul lung si Routledge inscrie cu o superba lovitura cu capul. Pe teren exista o singura echipa in startul acestei partide. Petrolistii risca o infrangere la un scor fluviu.

Min. 22 Swansea – Petrolul 2-0. Shelvey centreaza de pe stanga, Pablo Hernandez agata in extremis un balon, reia spre poarta, Pecanha respinge cu mari emotii dar doar in fata portii de unde super-starul Michu pune latul si face 2-0.

Min. 14 Swansea – Petrolul 1-0. In urma unui atac prelungit al echipei adverse mingea ajunge la Routledge, fostul mijlocas al lui Tottenham suteaza in forta, Pecanha parea sa fie pe minge, dar Hoban se interpune si deviaza balonul in propria poarta.

21.05 – Swansea se instaleaza inca din startul partidei in jumatatea noastra de teren.

Swansea, antrenata de Michael Laudrup, incepe cu Vorm – Rangel, Williams, Chico, Taylor – Britton, Shelvey – Hernandez, Michu, Routledge – Bony. Rezerve sunt Tremmel, Jordi Amat, Canas, De Guzman, Lamah, Pozuelo, Richards.

Petrolul, antrenata de Cosmin Contra, incepe cu Pecanha – Achim, Geraldo, Benga, Guilherme – Hoban, Mustivar, Teixeira – Boudjemaa, Hamza, Grozav. Rezerve sunt Bornescu, Abel Camara, De Lucas, Dore, Priso, Romario.

author avatar
Cristi Ionita
511 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger