AcasăSPORTMeciul Steaua - Vardar este LIVE aici

Meciul Steaua – Vardar este LIVE aici

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei la fotbal, isi incepe marti seara aventura europeana din sezonul 2013-2014. Trupa lui Laurentiu Reghecampf intalneste pe Vardar Skopje, pe „National Arena”, intr-o partida care va debuta la ora 20.45.

Min. 95 – Este final de meci pe National Arena. Steaua se impune, cu 3-0, dupa un meci pe care l-a controlat cu autoritate. Trupa antrenata de Laurentiu Reghecampf este ca si calificata in turul III preliminar al Ligii Campionilor, diferenta de valoare dintre cele doua echipe fiind extrem de mare.

Min. 91 – La oaspeti intra Dimitrovski in locul lui Petrov.

Min. 90 – In sfarsit se remarca si Piovaccari. Atacantul italian a vazut cartonasul galben pentru un fault grosolan care nu-si avea rostul.

Min. 86 – Steaua scapa pe un contraatac periculos, 5 contra 3, insa Gabi Iancu este egoist, suteaza de la 20 de metri si Pavlovic respinge.

Min. 79 – La oaspeti a intrat Georgiev in locul lui Stojkov.

Min. 76 – Gabi Iancu suteaza puternic, din unghi si Pavlovic scoate cu greu in corner.

Min. 68 – Intra si Tatu in locul lui Cristi Tanase.

Min. 66 – Adi Popa suteaza din 12 metri si Pavlovic scoate in extremis.

Min. 60 – Intra si Piovaccari in locul lui Nikolic.

Min. 57 – Schimbare la Steaua. A intrat Iancu in locul lui Stanciu.

Min. 54 – Schimbare la oaspeti. A intrat Manevski in locul lui Gimenez.

21.48 – Vardar a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza pe National Arena. Steaua conduce, cu 3-0, pe Vardar Skopje si este cu un pas in turul III preliminar al Ligii Campionilor. Trupa lui Laurentiu Reghecampf a dominat meciul de o maniera entuziasmanta si putea sa mai inscrie inca cel putin 3 goluri.

Min. 45 Steaua – Vardar 3-0. Dupa cateva minute de acalmie, Steaua loveste din nou. Bourceanu ia o actiune pe cont propriu, il lanseaza excelent pe Adi Popa, extrema Stelei suteaza pe jos, balonul loveste bara, il loveste si pe Pavlovic in spate si intra in poarta.

Min. 35 – Latovlevici il lanseaza senzational pe Pintilii, cu un exterior de zile mari, inchizatorul Stelei patrunde pe dreapta, suteaza pe jos si Pavlovic scoate cu mari emotii.

Min. 31 – Nikolic suteaza frumos, din unghi si Pavlovic scoate greu, cu piciorul.

Min. 27 – Cristi Tanase vede cartonasul galben pentru un fault.

Min. 21 Steaua – Vardar 2-0. Bourceanu centreaza inalt de pe dreapta, din corner, mingea se duce spre bara a doua de unde Pintilii inscrie cu o superba lovitura cu capul.

Min. 17 – Adi Popa scapa singur pe dreapta, Pavlovic respinge cu mari emotii, mingea sare la Cristi Tanase si sutul acestuia il nimereste in plin pe acelasi Pavlovic. Asediuu total la poarta lui Vardar!

Min. 15 – Steaua zburda pe teren. Bourceanu executa excelent o lovitura libera de la 25 de metri, din lateral stanga, mingea este deviata de Pavlovic si sterge transversala.

Min. 12 Steaua – Vardar 1-0. Adi Popa patrunde frumos pe dreapta, suteaza spre coltul lung, mingea loveste bara, sare la Cristi Tanase si playmaker-ul Stelei puncteaza cu mult calm.

* In Europa League, Pandurii Targu Jiu a obtinut un rezultat bun in deplasare, 0-0 pe terenul formatiei Levadia Tallinn. Totusi, gorjenii puteau bifa chiar o victorie de vis daca ne luam dupa statistici: suturi 21-4 pentru Pandurii, pe poarta 9-3 pentru Pandurii, cornere 16-0 pentru Pandurii.

Min. 5 – Steaua incearca sa-si impuna cuvantul inca din startul confruntarii. Stanciu patrunde pe dreapta, centreaza, portarul lui Vardar respinge in fata, Nikolic suteaza din 6 metri si un fundas macedonean respinge in extremis de pe linia portii.

20.46 – Steaua a avut lovitura de start a meciului. Vremea este ideala pentru fotbal la Bucuresti. Terenul se prezinta in conditii proaste. In tribune sunt circa 25.000 de spectatori.

Steaua, antrenata de Laurentiu Reghecampf, incepe cu Tatarusanu – Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Adi Popa, Stanciu, Cristi Tanase – Nikolic. Rezerve sunt Cojocaru, Gardos, Gabi Iancu, Piovaccari, Pirvulescu, Prepelita, Tatu.

Vardar, antrenata de Blagoja Milevski, incepe cu Pavlovic – Reljic, Tanevski, Bojovic, Cikarski – Petrovic, Temelkov – Gimenez, Petrov, Stojkov – Kostovski. Rezerve sunt Zahov, Simjanoski, Manevski, Lazarevski, Georgiev, Dimitrovski, Acevski.

author avatar
Cristi Ionita
1.435 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger