AcasăSPORTMeciul Steaua-Schalke NU se amana! UEFA a decis ca partida sa se...

Meciul Steaua-Schalke NU se amana! UEFA a decis ca partida sa se joace la Cluj

Meciul Steaua-Schalke 04 nu se amana! UEFA a decis ca partida sa se joace pe 15 septembrie, pe stadionul din Cluj. Daca joi patronul Stelei dadea mai mult ca sigura amanarea cu o saptamana a partidei programate pe National Arena, pana la rezolvarea problemei gazonului impracticabil, oficialii UEFA au decis altceva!

Fanii Stelei isi vor urma, asadar, favoritii pe 15 septembrie, la Cluj! Formatia patronata de Gigi Becali va juca meciul din Europa League impotriva nemtilor de la Schalke 04 pe terenul CFR-ului, anunta gsp.ro.

Joi, Becali anunta ca oficialii de la Schalke 04 fusesera de acord cu amanarea partidei, pentru 21 septembrie, data pana la care firma olandeza angajata sa schimbe gazonul de pe National Arena avea timp sa finalizeze lucrul. Urma ca si UEFA sa aprobe amanarea meciului, lucru care nu s-a intamplat!

Gazonul de pe National Arena va fi schimbat dupa ce, in timpul meciului Romania-Franta, calitatea terenului le-a dat mari batai de cap jucatorilor. Situatia a ajuns in atentia comisarilor UEFA.

343 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger