AcasăRecomandariMeciul Steaua-Schalke, in pericol de a fi amanat!

Meciul Steaua-Schalke, in pericol de a fi amanat!

Capitala este amenintata de ninsori puternice, motiv pentru care oficialii Stelei sunt in contact permanent cu reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie. Daca previziunile se vor adeveri, atunci este foarte probabil ca partida cu Schalke 04, de maine seara, sa se amane pentru o alta data!

Jucatorii de la Villarreal au vazut "iadul alb" la Bucuresti

„Breaking news: apocalipsa alba in Bucuresti! Va ninge abundent pana joi!”. Cu asemenea vesti, nu-i de mirare ca in Ghencea se vorbeste despre amanarea jocului Steaua – Schalke, din Liga Campionilor, programat maine seara, de la 21.45, pe Arena Nationala. Cel mai modern stadion al Romaniei dispune de acoperis retractabil, insa acesta nu poate fi tras deoarece exista riscul sa cedeze sub greutatea zapezii. Lasat descoperit, terenul ar deveni impracticabil daca previziunile meteorologilor s-ar adeveri: cod galben de ninsori in Capitala pentru maine, strat de zapada de aproximativ 50 de centimetri!

Nu ar fi pentru prima data cand Steaua are parte de o astfel de surpriza. In februarie 2005, meciul cu Villarreal, din optimile de finala ale Cupei UEFA (mansa tur), nu s-a mai disputat din cauza ninsorii abundente. Cu toate ca UEFA isi dorea ca partida sa aiba loc, observatorul Fernand Messe si arbitrul Massimo Busacca au decis atunci amanarea intalnirii pentru o saptamana mai tarziu. De remarcat ca stratul de zapada pe stadionul din Ghencea avea „doar” 10 centimetri, mult sub ce anunta acum reprezentantii ANM.

"Minerii" sunt descumpaniti dupa 3-3 cu Eintracht

”Minerii” au incasat trei goluri in 11 minute

Spectacol total in Eintracht – Schalke, 3-3, din etapa a 13-a campionatului Germaniei. Adversara Stelei a condus cu 2-0 la pauza (marcatori Flum – autogol si Matip), dar in final n-a plecat decat cu un punct de la Frankfurt, gazdele preluand chiar conducerea in reprizia secunda (goluri Flum si Joselu – dubla). In 1.Bundesliga, Schalke ocupa locul 6, cu 21 de puncte.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.784 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger