AcasăSPORTMeciul Steaua - Schalke este LIVE aici

Meciul Steaua – Schalke este LIVE aici

Steaua Bucuresti joaca marti seara, de la 21.45, impotriva lui Schalke 04, in etapa a cincea a grupelor UEFA Champions League.

Min. 93 – Este final de meci pe National Arena. Steaua si Schalke termina la egalitate, 0-0, un meci intens, in care ambele formatii au avut perioade bune de joc. Din pacate, al treilea egal inregistrat de Steaua in actualul sezon de UEFA Champions League inseamna si eliminarea din cupele europene. Campioana Romaniei nu mai are sanse la calificarea in primavara europeana, indiferent de rezultatele din ultima etapa, dupa ce Basel s-a impus, cu 1-0, impotriva lui Chelsea.

Min. 88 – Fuchs vede cartonasul galben pentru un fault. La oaspeti intra Obasi in locul aceluiasi Fuchs.

Min. 86 – Piovaccari vede cartonasul galben pentru fault.

Min. 84 – Stanciu scapa singur cu portarul advers, incearca un lob, dar executia nu-i iese si Fahrmann retine.

Min. 82 – Intra Stanciu in locul lui Prepelita.

Min. 78 – Intra Gabi Iancu in locul lui Chipciu.

Min. 75 – Jones vede cartonasul galben pentru un fault si rateaza meciul din ultima etapa.

Min. 74 – Schalke vrea locul 2 in grupa si are nevoie de victorie, astfel ca Jens Keller l-a aruncat in lupta pe Draxler in locul lui Meyer.

Min. 69 – Adi Popa arunca un balon la bataie, Piovaccari loveste balonul cu capul, Fahrmann intervine cu intarziere si il face knock-out pe italian, dar arbitrul acorda doar corner. Se putea da penalty!

Min. 59 – Piovaccari deviaza inteligent spre dreapta, insa Chipciu si Prepelita se incurca reciproc si nu reusesc sa impinga balonul in plasa.

Min. 46 – La Steaua a intrat Varela in locul lui Neagu. Gardos joaca mijlocas la inchidere.

22.46 – Steaua a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza pe National Arena. Steaua si Schalke sunt la egalitate, 0-0, dupa o prima repriza in care oaspetii au avut mai mult initiativa, dar in care Steaua a ratat mai mult.

Min. 45 – Bourceanu vede cartonasul galben si rateaza returul cu Chelsea de la Londra.

Min. 42 – Neustadter vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Adi Popa.

Min. 31 – Bourceanu centreaza de pe stanga, din lovitura libera, Cristi Tanase recentreaza si Piovaccari reia spectaculos, pe spate, dar Fahrmann respinge in extremis. Cea mai mare ocazie a meciului!

Min. 29 – Schalke a pus stapanire pe joc in ultimele minute. Aogo centreaza de pe stanga, Farfan pune latul si mingea se duce putin peste poarta lui Tatarusanu.

Min. 18 – Piovaccari este lansat excelent la limita offside-ului, inteapa balonul peste Fahrmann, dar mingea se duce si peste poarta.

Min. 10 – Steaua controleaza startul partidei, insa deocamdata nu reuseste sa-si creeze ocazii de a marca.

21.45 – A inceput meciul de pe National Arena. Vremea este rece, sunt cel mult 2-3 grade Celsius. Ninge usor, dar terenul se prezinta in conditii bune. In tribune sunt cel mult 15.000 de spectatori.

Steaua, antrenata de Laurentiu Reghecampf, incepe cu Tatarusanu – Prepelita, Szukala, Gardos, Latovlevici – Neagu, Bourceanu – Adi Popa, Chipciu, Cristi Tanase – Piovaccari. Rezerve sunt Nita, Stanciu, Varela, Kapetanos, Gabi Iancu, Georgievski, Adrian Cristea.

Schalke, antrenata de Jens Keller, incepe cu Fahrmann – Uchida, Howedes, Felipe Santana, Aogo – Jones, Neustadter – Farfan, Meyer, Fuchs – Szalai. Rezerve sunt Unnerstall, Obasi, Matip, Kolasinac, Hoogland, Draxler, Ayhan.

author avatar
Cristi Ionita
738 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger