AcasăSPORTMeciul Steaua - Petrolul este LIVE aici

Meciul Steaua – Petrolul este LIVE aici

Etapa a 27-a a Ligii I la fotbal se incheie luni seara cu mult asteptatul meci dintre Steaua si Petrolul. Partida de pe National Arena va incepe la ora 20.45.

Min. 94 – Este final de meci pe National Arena. Steaua si Petrolul termina la egalitate, 2-2, un meci in care oaspetii au avut mai mult initiativa si in care Steaua si-a salvat onoarea gratie a doua penalty-uri acordate de Alexandru Tudor in urma a doua faze controversate.

Min. 84 Steaua – Petrolul 2-2. Mojica centreaza de pe dreapta, din lovitura libera, si Chiriches, presat de Geraldo, trimite cu capul in propria poarta.

Min. 80 Steaua – Petrolul 2-1. Latovlevici transforma cu siguranta un penalty acordat in urma unui hent comis de Manasse. Fundasul Petrolului vede cartonasul galben, dar el ramane pe teren pentru ca nu fusese avertizat la faultul de penalty din prima repriza. Totusi, greseala uriasa a centralului Alexandru Tudor care a trecut cu vederea un fault evident facut in atac de Szukala, asupra lui Geraldo, inainte ca Manasse sa comita hentul. Intre timp, la Petrolul a intrat Cristescu in locul lui Hamza.

Min. 77 – Intra Gardos in locul lui Rusescu.

Min. 76 – Boudjemaa vede cartonasul galben pentru un fault violent comis asupra lui Adi Popa. Se putea da si rosu!

Min. 72 – Gicu Grozav vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Chipciu.

Min. 65 – Intra Mojica in locul lui Marinescu.

Min. 57 – Bokila vede cartonasul galben pentru proteste. Contra muta si el: Grozav in locul lui Morar.

Min. 55 – Mutare ofensiva a lui Reghecampf: Tatu in locul lui Pintilii.

Min. 50 – Alcenat vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Cristi Tanase.

Min. 49 – Momente tensionate la poarta Stelei. Hamza centreaza de pe stanga, Tatarusanu respinge cu mari emotii din fata lui Bokila, Hoban suteaza de la distanta si Tatarusanu respinge in extremis de langa bara.

Min. 46 – La Steaua a intrat Filip in locul lui Bourceanu.

21.53 – Steaua a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza pe National Arena. Steaua si Petrolul sunt la egalitate, 1-1, dupa o prima repriza echilibrata, in care oaspetii au avut mai mult initiativa, in special pe final, dupa golul incasat.

Min. 45 Steaua – Petrolul 1-1. In prelungirile primei reprize, Boudjemaa centreaza de pe dreapta, din corner, si Hoban inscrie cu o lovitura cu capul absolut superba, la colt, fara sperante pentru Tatarusanu.

Min. 40 – Jocul se incinge in finalul primei reprize. Morar patrunde pe stanga, suteaza frumos, din unghi, Tatarusanu respinge cu piciorul, ca la handbal, mingea sare la Hamza si tunisianul suteaza, din cativa metri, direct in bratele portarului stelist.

Min. 39 – Cristi Tanase patrunde frumos pe stanga, isi pacaleste adversarul din preluare, centreaza in fata portii si Bornescu retine in extremis din picioarele lui Rusescu.

Min. 34 – Bourceanu vede cartonasul galben pentru un fault grosolan comis asupra lui Hoban. Stelistul a scapat ieftin.

Min. 31 – Chiriches vede si el cartonasul galben pentru un fault.

Min. 24 Steaua – Petrolul 1-0. Rusescu deschide scorul transformand cu siguranta un penalty obtinut de Adi Popa.

Min. 19 – Petrolul rateaza o ocazie uriasa! O combinatie superba intre Bokila si Hamza se incheie cu un sut in forta al primului si Tatarusanu respinge in extremis de langa bara.

Min. 14 – Rusescu rateaza prima ocazie importanta a meciului. Atacantul Stelei a profitat de o alunecare a lui Manasse si a sutat din intoarcere, putin pe langa poarta adversa.

Min. 12 – Deocamdata ritmul meciului este unul scazut. Niciuna dintre echipe nu vrea sa riste.

Min. 5 – Pintilii vede cartonasul galben pentru un fault dur comis asupra lui Boudjemaa.

20.49 – Petrolul a avut lovitura de start a meciului. Vremea este buna pentru fotbal la Bucuresti, terenul se prezinta in conditii bune, iar in tribune sunt circa 35.000 de spectatori printre care si aproximativ 3.000 de sustinatori ai oaspetilor.

Steaua, antrenata de Laurentiu Reghecampf, incepe cu Tatarusanu – Prepelita, Szukala, Chiriches, Latovlevici – Pintilii, Bourceanu – Adi Popa, Chipciu, Cristi Tanase – Rusescu. Rezerve sunt Cojocaru, Rapa, Gardos, Filip, Tatu, Gabi Iancu, Adi Rocha.

Petrolul, antrenata de Cosmin Contra, incepe cu Bornescu – Alcenat, Geraldo, Manasse, Guilherme – Hoban, Marinescu – Boudjemaa, Morar, Hamza – Bokila. Rezerve sunt Hamutovski, Mustivar, Gicu Grozav, Renan, Mojica, Cristescu, Romario.

author avatar
Cristi Ionita
2.073 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger