AcasăSPORTMeciul Steaua - CFR Cluj este LIVE aici

Meciul Steaua – CFR Cluj este LIVE aici

Steaua – CFR Cluj, cel mai asteptat meci din etapa a cincea a Ligii I la fotbal, se disputa sambata seara, de la ora 21.30, pe Stadionul „Steaua”, din Bucuresti.

Min. 94 – Este final de meci pe „Steaua”. Campioana se impune la pas, scor 3-0, in confruntarea cu CFR Cluj, dupa un meci pe care l-a controlat in totalitate. Cel putin la momentul actual, diferenta dintre cele doua echipe este uriasa.

Min. 92 – Deac suteaza frumos, din lovitura libera de la 20 de metri, si Tatarusanu scoate in extremis de langa bara.

Min. 90 – Gardos vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Kapetanos.

Min. 87 – Kapetanos vede cartonasul galben pentru un fault dur comis asupra lui Bourceanu.

Min. 84 – Muniru vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Pintilii.

Min. 79 – Steaua scapa pe contraatac, 4 contra 3, Stanciu ciupeste balonul peste Felgueiras, insa Cadu intervine si respinge in extremis. Stanciu a vazut si cartonasul galben pentru un conflict cu portarul portughez.

Min. 72 – Intra Hora in locul lui Batin.

Min. 70 – Intra Gardos in locul lui Chiriches.

Min. 68 – Cadu vede cartonasul galben pentru un fault tare.

Min. 64 – A intrat Adrian Cristea in locul lui Cristi Tanase.

Min. 63 – Adi Popa patrunde frumos pe dreapta, suteaza la coltul lung, Felgueiras scoate cu mari emotii, mingea ajunge la Latovlevici si sutul acestuia ocoleste de putin poarta CFR-ului.

Min. 60 Steaua – CFR Cluj 3-0. Cristi Tanase patrunde frumos pe stanga, trece usor de Velayos si inscrie cu un sut superb, la coltul lung.

Min. 58 – Intra Gabi Iancu in locul lui Piovaccari.

Min. 54 – Grigoras face prima schimbare. A intrat Kapetanos in locul lui Florin Costea.

Min. 48 – Stanciu suteaza frumos de la 25 de metri si Felgueiras respinge cu emotii in lateral.

22.33 – CFR Cluj a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza pe Stadionul „Steaua”. Campioana are avantaj clar in disputa cu CFR Cluj, 2-0, dupa o repriza controlata fara probleme de elevii lui Laurentiu Reghecampf.

Min. 34 Steaua – CFR Cluj 2-0. Piovaccari patrunde in careul advers, combina cu Adi Popa si sutul micutului mijlocas se duce la coltul lung, fara sperante pentru Felgueiras. Steaua pare ca a rezolvat deja, in mare masura, meciul.

Min. 31 – Cristi Tanase vede cartonasul galben pentru o intrare dura.

Min. 30 – Voiculet suteaza anemic de la 30 de metri si mingea ocoleste poarta lui Tatarusanu.

Min. 21 – CFR-istii au tentative timide de a intra in meci. Steaua domina clar, campioana parand sa aiba o viteza in plus fata de adversar.

Min. 12 Steaua – CFR Cluj 1-0. Georgievski centreaza bine de pe dreapta, Piovaccari, precum un atacant de clasa, ii ia fata lui Cadu si reia din prima, pe coltul scurt, langa bara, fara sperante pentru Felgueiras.

Min. 6 – Pintilii vede cartonasul galben pentru o interventie tare asupra lui Deac. Inchizatorul Stelei a si protestat dupa aceea.

Min. 5 – Bourceanu centreaza de pe dreapta, din lovitura libera, Chiriches reia cu capul si Felgueiras scoate cu greu de sub transversala.

21.31 – Steaua a avut lovitura de start a meciului. Vremea este calduroasa la Bucuresti, terenul se prezinta in conditii bune, iar in tribune sunt circa 15.000 de spectatori.

Steaua, antrenata de Laurentiu Reghecampf, incepe cu Tatarusanu – Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Adi Popa, Stanciu, Cristi Tanase – Piovaccari. Rezerve sunt Nita, Gardos, Prepelita, Adrian Cristea, Pirvulescu, Radut, Gabi Iancu.

CFR Cluj, antrenata de Petre Grigoras, incepe cu Felgueiras – Velayos, Cadu, Piccolo, Camora – Deac, Obiora, Voiculet, Florin Costea – Batin, Maah. Rezerve sunt Minca, Sepsi, Kapetanos, Hora, Djokovic, Rada, Muniru.

MECIUL ESTE LIVE VIDEO AICI

author avatar
Cristi Ionita
9.911 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger