AcasăSPORTMeciul Rapid - Steaua este LIVE aici

Meciul Rapid – Steaua este LIVE aici

Bourceanu a facut diferenta in tur, in Steaua - Rapid 1-0

Etapa a 26-a a campionatului national de fotbal programeaza duminica seara, de la ora 20.30, in Giulesti, unul dintre cele mai asteptate meciuri ale sezonului, cel dintre Rapid si Steaua.

Bourceanu a facut diferenta in tur, in Steaua - Rapid 1-0

Min. 96 – Este final de meci pe Giulesti, in sfarsit. Rapid si Steaua termina la egalitate, 1-1, una dintre cele mai slabe confruntari dintre cele doua formatii, din istorie. Ambele echipe s-au intrecut in greseli nefortate, iar nervii au pus stapanire pe joc, multi jucatori avand intrari peste limita regulamentului. In plus, fanii Rapidului si-au dat din nou in petec si este posibil ca gruparea „alb-visinie” sa fie penalizata drastic.

Min. 95 – La ultima faza a meciului, Gabi Iancu reia cu capul spre poarta Rapidului, Pecanha este batut, mingea loveste bara, sare la Chipciu si reluarea acestuia, cu calcaiul, este respinsa in extremis de defensiva Rapidului.

Min. 95 – Intra Alex Ionita II in locul lui Emil Dica.

22.25 – Jocul s-a reluat pe Giulesti din minutul 83.

Reprezentantii celor doua cluburi negociaza, la vestiare, reluarea jocului. Este posibil ca partida sa se reia cat de curand.

Spectacol jenant pus in scena de fanii Rapidului, dar si de oficialii Stelei, in frunte cu Mihai Stoica. Jocul este intrerupt si este putin probabil sa se mai reia, dupa ce s-a aruncat inclusiv cu scaune pe teren.

Min. 83 – Cum era de asteptat, golul Stelei a incins atmosfera in Giulesti. Chiriches a fost lovit in cap de o bricheta, iar jucatorii celor doua formatii au inceput sa se ia la bataie.

Min. 81 Rapid – Steaua 1-1. Bourceanu suteaza in forta de la 20 de metri, mingea este deviata de Abrudan si il pacaleste pe Pecanha.

Min. 78 – Intra Alex Coman in locul lui Roman, accidentat.

Min. 76 – Emil Dica vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Szukala.

Min. 69 – Nicolae Vasile vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Chipciu. La Bucuresti a inceput sa ploua tare.

Min. 67 – Intra Alex Ionita I in locul lui Pancu. Nicolae Grigore a preluat banderola de capitan.

Min. 62 – Intra Gabi Iancu in locul lui Rusescu.

Min. 55 – Rapid controleaza jocul in startul reprizei, dar nu reuseste sa se apropie periculos de poarta adversa.

Min. 46 – Prepelita a intrat in locul lui Cristi Tanase.

21.38 – Rapid a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza in Giulesti. Rapid conduce, cu 1-0, dupa o prima repriza in care oaspetii au avut mai mult initiativa, dar in care giulestenii s-au aparat excelent si au profitat la maxim de fazele fixe.

Min. 45 – Cristi Tanase vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Pancu.

Min. 33 – Nicolae Grigore vede cartonasul galben pentru un incident cu Cristi Tanase.

Min. 31 – Cristi Tanase centreaza de pe stanga, Rusescu reia cu capul si Pecanha retine in doi timpi.

Min. 24 – Ionut Voicu vede cartonasul galben pentru un conflict cu Tatu.

Min. 22 – Reghecampf face prima schimbare. A intrat Tatu in locul lui Georgievski. Chipciu este fundas dreapta, iar Tatu joaca in spatele lui Rusescu.

Min. 13 – Rusescu rateaza o ocazie uriasa de a egala. Latovlevici a centrat de pe stanga si Rusescu, nemarcat la sase metri de poarta adversa, nu a reusit sa puna latul pentru a impinge balonul in plasa.

Min. 9 Rapid – Steaua 1-0. Herea executa perfect o lovitura libera de la 20 de metri si Tatarusanu nu poate decat sa scoata balonul din plasa. Georgievski a vazut cartonasul galben pentru faultul comis asupra lui Grigorie.

Min. 6 – Bourceanu centreaza de pe dreapta, din corner, Szukala reia cu capul si minge se duce putin peste poarta adversa.

20.35 – Steaua a avut lovitura de start a meciului. Vremea este racoroasa la Bucuresti, terenul se prezinta in conditii bune, in tribune sunt circa 10.000 de spectatori.

20.32 – Fanii Rapidului isi dau in stamba in startul acestei petarde. Sute de petarde, fumigene si torte isi fac aparitia. Centralul Sebastian Coltescu amana startul confruntarii pentru ca nu se poate juca in asemenea conditii.

Rapid, antrenata de Marian Rada, incepe cu Pecanha – Voicu, Oros, Abrudan, Nicolae Vasile – Emil Dica, Nicolae Grigore – Roman, Herea, Grigorie – Pancu. Rezerve sunt Draghia, Alexandru Coman, Alex Ionita I, Alex Ionita II, Mardare, Martin, Stoica.

Steaua, antrenata de Laurentiu Reghecampf, incepe cu Tatarusanu – Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Adi Popa, Chipciu, Cristi Tanase – Rusescu. Rezerve sunt Cojocaru, Gardos, Filip, Prepelita, Tatu, Gabi Iancu, Adi Rocha.

MECIUL ESTE LIVE VIDEO AICI

author avatar
Cristi Ionita
2.427 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger