AcasăSPORTMeciul Rapid - Concordia Chiajna este LIVE aici. Raman giulestenii in Liga...

Meciul Rapid – Concordia Chiajna este LIVE aici. Raman giulestenii in Liga I?

sursa foto: facebook

Rapid Bucuresti si Concordia Chiajna se infrunta sambata seara, de la ora 21.00, intr-un meci de baraj care decide a 18-a si ultima echipa ce va evolua in Liga I, in sezonul 2013-2014. Partida are loc pe Stadionul „Dinamo”, din Bucuresti.

 

sursa foto: facebook

Min. 120 – Este final de meci in „Stefan cel Mare”. Rapid se impune, cu 2-1, la capatul unei dispute dementiale in care am avut de toate. Ba chiar si momente inedite spre final, cand in poarta Concordiei a intrat fundasul Melinte, dupa eliminarea lui Cobrea. Concordia a controlat jocul in mare masura, dar lipsa de experienta si-a spus cuvantul. Gruparea din Chiajna a ratat cu seninatate cateva ocazii uriase si a gafat inexplicabil in aparare.

Min. 118 – Cobrea si Oros sunt eliminati dupa o bataie generala. Final incendiar in „Stefan cel Mare”!

Min. 114 – Serediuc si Abrudan au fost si ei „ingalbeniti” dupa un conflict.

Min. 114 – Ionut Voicu vede al doilea cartonas galben, dupa cel vazut in minutul 77, si este eliminat. Se joaca 10 contra 10 pe acest final de meci.

Min. 107 – Vali Cretu vede cartonasul galben pentru un fault cinic.

23.15 – Incepe repriza a doua a prelungirilor. Este tensiune maxima in „Stefan cel Mare”. Concordia nu cedeaza, desi are om in minus.

Min. 103 – Intra Adrian Grigore in locul lui Alex Coman.

Min. 101 – Bucurica suteaza periculos, putin pe langa poarta adversa.

Min. 99 – Savin vede al doilea cartonas galben si este eliminat. Concordia joaca in 10.

Min. 96 – Florea cade in careul Rapidului si cere penalty, insa primeste doar galben pentru simulare.

Min. 92 Rapid – Concordia Chiajna 2-1. Ionita inscrie cu un sut fabulos de la 20 de metri. Fotbalistii Concordiei cad la pamant. Ce intorsatura de situatie! Absolut senzational!

23.00 – Rapid are lovitura de start in prima repriza de prelungiri.

Min. 90 – S-a incheiat timpul regulamentar de joc pe Stadionul „Dinamo”. Rapid si Concordia Chiajna sunt la egalitate, 1-1, dupa un meci dominat copios de formatia din Chiajna, dar in care giulestenii au egalat cu multa sansa. Urmeaza doua reprize suplimentare. Ramane de vazut cata benzina mai au cele doua formatii. Daca nivelul tehnico-tactic nu este unul foarte ridicat, putem spune ca asistam la un meci extrem de dramatic si tensionat.

Min. 90 – Ne pregatim de prelungiri. Intre timp, la Concordia a intrat Savin in locul lui Neagu, iar Savin a vazut deja si un cartonas galben.

Min. 84 Rapid – Concordia 1-1. Cand nimeni nu mai credea, Alex Coman, poate cel mai bun fotbalist al noii generatii din Giulesti, ia o actiune pe cont propriu si inscrie cu un sut spectaculos, in forta.

Min. 79 – Schimbari la ambele echipe. A intrat Serediuc in locul lui Rosu. A intrat si Martin in locul lui Ciolacu.

Min. 77 – Ionut Voicu vede cartonasul galben pentru un fault dur.

Min. 76 – Florea si Zaharia zburda prin defensiva Rapidului si il pun la grea incercare pe Draghia.

Min. 64 – Zaharia il intinde serios pe Draghia cu un sut de la distanta. Raspunsul Rapidului vine de la Ciolacu si Dica, dar cei doi gresesc de putin tinta. Timpul trece in defavoarea giulestenilor.

Min. 53 – Neagu vede cartonasul galben pentru proteste.

Min. 53 – Zaharia scapa singur, trece si de Draghia, trimite spre poarta si fundasii Rapidului resping in extremis. Ocazie uriasa ratata de Concordia!

Min. 46 – La Rapid a intrat Catalin Paun in locul lui Vali Negru.

22.02 – Concordia incepe agresiv repriza a doua, trupa din Chiajna instalandu-se in jumatatea adversa.

Min. 45 – Este pauza pe Stadionul „Dinamo”. Concordia Chiajna conduce, cu 1-0, pe Rapid Bucuresti in barajul de ramanere in Liga I. Trupa lui Ionut Chirila a controlat jocul in mare masura, profitand la maxim de plusul avut la capitolul „pregatire fizica”.

Min. 43 – Ionita trimite un sut periculos si Cobrea retine in doi timpi. In sfarsit o actiune mai de Doamne Ajuta a Rapidului. Ne indreptam spre pauza, dupa o prima repriza dominata clar de Concordia Chiajna.

Min. 34 – Ionita vede cartonasul galben pentru un fault dur. Frustrarea incepe sa-si spuna cuvantul in tabara giulestenilor.

Min. 32 Rapid – Concordia 0-1. Florea se distreaza cu fundasii centrali ai Rapidului si inscrie cu un sut superb, sub transversala.

Min. 27 – Zaharia centreaza, Florea pune latul din 7 metri si mingea se duce incredibil peste transversala. Rapid este groggy!

Min. 25 – Ritmul partidei s-a mai domolit, dar fanii Rapidului fac in continuare o atmosfera superba.

Min. 16 – Concordia are mai mult initiativa. Echipa din Chiajna pare mai proaspata din punct de vedere fizic.

Min. 8 – Raspunsul Concordiei vine imediat. Zaharia reia cu capul, putin peste transversala portii adverse.

Min. 7 – Rapid are prima mare ocazie de a marca. Ionita II a reluat cu capul, putin pe langa poarta adversa.

21.01 – A inceput meciul de pe Stadionul „Dinamo”. Rapidistii au primul atac periculos al partidei. Vremea este calduroasa la Bucuresti. Terenul se prezinta in conditii bune, iar in tribune sunt circa 8.000 de spectatori, cei mai multi dintre ei, evident, sustinatori ai Rapidului. De altfel, partida a fost prefatata de mai multe incidente. Suporteri ai Rapidului s-au batut intre ei. In plus, pe teren s-au aruncat numeroase torte si petarde.

Rapid, antrenata de Marian Rada, incepe cu Draghia – Ionut Voicu, Abrudan, Oros, Stoica – Emil Dica, Alexandru Ionita II, Vali Negru – Alexandru Coman, Pancu, Ciolacu. Rezerve sunt Balauru, Adrian Grigore, Matei, Nicolae Vasile, Lung, Paun, Martin.

Concordia, antrenata de Ionut Chirila, incepe cu Cobrea – Vali Cretu, Leca, Melinte, Bucurica – Neagu, Rusu, Ispir, Purece – Zaharia, Florea. Rezerve sunt Rimniceanu, Wellington, Savin, Dima, Claudiu Ionescu, Serediuc, Marius Ionita.

 

author avatar
Cristi Ionita
4.788 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger