AcasăSPORTMeciul Pandurii - Braga este LIVE online aici

Meciul Pandurii – Braga este LIVE online aici

Formatia Pandurii Targu Jiu da piept cu echipa portugheza Sporting Braga, pe teren propriu, intr-un meci contand pentru prima mansa a play-off-ului Europa League. Partida va incepe la ora 21.00.

Min. 96 – Este final de meci la Cluj. Sporting Braga se impune, cu 1-0, dupa un meci in care Pandurii a respectat prea mult un adversar care totusi nu este FC Porto sau Benfica.

Min. 85 – Buleica centreaza de pe dreapta si Adrovic nu reuseste sa impinga balonul in plasa.

Min. 81 – A intrat Adrovic in locul lui Nicandro.

Min. 73 – Intra Custodio in locul lui Alan.

Min. 65 – A intrat Pardo in locul lui Agra.

Min. 56 – A intrat Buleica in locul lui Nicoara.

Min. 53 – Nicoara vede cartonasul galben.

Min. 52 Pandurii – Braga 0-1. Atacurile prelungite ale oaspetilor au dat roade. Alan suteaza in forta, Yazalde pune latul si Braga deschide scorul.

Min. 51 – Oaspetii incep repriza in forta si Ruben Micael suteaza violent in bara.

22.02 – Braga forteaza atacul in startul acestei reprize.

Min. 45 – Este pauza pe Cluj Arena. Pandurii si Sporting Braga sunt la egalitate, 0-0, dupa o prima repriza de lupta, dar in care au lipsit ocaziile de poarta.

Min. 31 – Cea mai mare ocazie a meciului vine in urma unei gafe a defensivei portugheze. Momcilovic a centrat, Nuno Coelho a deviat cu capul si Eduardo a scos in extremis in corner.

Min. 22 – Asistam in mare masura la o lupta surda la centrul terenului. Echipa noastra asteapta o solutie salvatoare de la Eric sau Matulevicius.

21.01 – Pandurii au primul atac al meciului. Vremea este calda la Cluj, terenul se prezinta in conditii bune, iar in tribune sunt circa 6.000 de spectatori.

Pandurii, antrenata de Cristi Pustai, incepe cu Stanca – Ungurusan, Erico, Mamele, Christou, Momcilovic – Nicoara, Anton, Nicandro – Eric – Matulevicius. Rezerve sunt Pedro Mingote, Pleasca, Sipo, Calin Cristea, Buleica, Adrovic,  Ciucur.

Braga, antrenata de Jesualdo Ferreira, incepe cu Eduardo – Baiano, Nuno Coelho, Aderlan Santos, Joaozinho – Luiz Carlos, Mauro, Ruben Micael – Alan, Yazalde, Agra. Rezerve sunt Hebert, Rui Silva, Cristiano, Custodio, Edinho, Pardo, Joao Pedro.

author avatar
Cristi Ionita
465 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger