AcasăSPORTMeciul Maccabi Haifa - Astra este LIVE aici

Meciul Maccabi Haifa – Astra este LIVE aici

Astra Giurgiu este prima reprezentanta a Romaniei ce intra in focurile play-off-ului din Europa League. Trupa lui Daniel Isaila joaca impotriva lui Maccabi Haifa, in deplasare, intr-un meci care incepe la ora 19.30.

Min. 95 – Este final de meci la Haifa. Maccabi s-a impus, cu 2-0, impotriva Astrei, intr-un meci pe care israelienii l-au dominat aproape in totalitate, profitand mai ales de plusul de experienta avut. Gazdele mai puteau marca inca 2-3 goluri, giurgiuvenii demonstrand numeroase naivitati, mai ales pe faza de aparare. Returul de saptamana viitoare, care se joaca la Piatra Neamt, va fi unul extrem de dificil pentru echipa noastra.

Min. 88 – Intra Schaiman in locul lui Twatiha.

Min. 86 – Intra Gabi Enache in locul lui William de Amorim.

Min. 78 – Intra Seto in locul lui Budescu. Intra si Ndlovu in locul lui Rayo.

Min. 74 – Abuhatzira scapa din nou pe contraatac, singur cu portarul, dar din fericire isi bate joc de ocazie si suteaza pe langa.

Min. 71 – Intra Golasa in locul lui Turgeman.

Min. 68 – William centreaza de pe dreapta, Ivanovski reia cu capul si mingea trece putin peste poarta adversa.

Min. 66 – Abuhatzira scapa singur cu portarul, incearca lobul, dar Silviu Lung intervine excelent si retine.

Min. 62 Maccabi Haifa – Astra 2-0. Isralienii puncteaza din nou prin Turgeman. A fost un atac in viteza al gazdelor, fotbalistii nostri s-au incurcat in balon, mingea a sarit la Turgeman si acesta a inscris cu un sut superb la coltul lung.

Min. 58 – Boccoli vede cartonasul galben pentru un fault.

Min. 57 – Matel vede cartonasul galben pentru un fault si va lipsi la returul de pe terenul Astrei.

Min. 56 – Isaile forteaza atacul. A intrat Fatai in locul lui Tembo.

Min. 51 – Meshumar vede cartonasul galben pentru un fault.

20.28 – Maccabi Haifa a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Haifa. Maccabi conduce, cu 1-0, pe Astra, dupa o prima repriza dominata de israelieni, mai ales spre final. Daniel Isaila trebuie sa-si remonteze elevii la pauza pentru ca altfel Astra risca sa piarda meciul din mana si sa fie surclasata in partea a doua.

Min. 41 – Astra are noroc. Rayo si-a batut joc de un penalty, a executat slab si Silviu Lung a reusit sa retina. Penalty-ul a fost acordat in urma unui hent comis de Junior Morais, care a vazut si cartonasul galben.

Min. 32 – Katan suteaza in forta de la 25 de metri si Lung respinge cu emotii.

Min. 30 Maccabi Haifa – Astra 1-0. Rayo a executat perfect o lovitura libera de la circa 25 de metri si l-a lasat fara replica pe Silviu Lung.

Min. 28 – Katan are o intrare intarziata la Laban si vede si el cartonasul galben.

Min. 25 – Ezra suteaza excelent de la 18 metri si Lung scoate in extremis in corner. Cea mai mare ocazie a meciului!

Min. 18 – Keinan vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Ivanovski.

Min. 15 – Astra pare decisa sa-si vanda scump pielea impotriva vicecampioanei Israelului, ramane de vazut cat va rezista fizic formatia noastra.

Min. 4 – Ezra suteaza periculos din cativa metri si Lung respinge in extremis.

19.28 – Astra a avut lovitura de start a meciului. Vremea este calduroasa in Israel, terenul se prezinta in conditii impecabile, in tribune sunt circa 12.000 de spectatori.

Maccabi Haifa, antrenata de Arik Benado, incepe cu Saranov – Meshumar, Cocalic, Keinan, Twatiha – Katan, Boccoli, Rayo – Abuhatzira, Ezra, Turgeman. Rezerve sunt Edri, Gabai, Golasa, Ndlovu, Pyliasky, Scheimann, Vered.

Astra, antrenata de Daniel Isaila, incepe cu Lung – Matel, Ben Yousef, Andrei Muresan, Junior Morais – Laban, Cristescu – Tembo, Budescu, William – Ivanovski. Rezerve sunt Dani Coman, Bukari, Barboianu, Enache, Gaman, Fatai, Seto.

sursa foto: fcastraploiesti.ro

author avatar
Cristi Ionita
425 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger