AcasăSPORTMeciul lui Bute, transmis "live" in 20 de tari

Meciul lui Bute, transmis „live” in 20 de tari

Lucian Bute este neinvins la profesionisti, avand 28 de victorii din tot atatea lupte

Toate biletele VIP Exclusive au fost vandute in decurs de numai doua zile. Organizatorii asteapta 8.000 de spectatori la Romexpo.

Lucian Bute este neinvins la profesionisti, avand 28 de victorii din tot atatea lupte

Bucurestiul a gazduit in 2010 finala Ligii Campionilor la handbal feminin, pierduta de Oltchim in fata Viborgului, insa evenimentul de atunci nu se poate compara ca amploare si interes cu gala „Campion pentru Romania”. Pe 9 iulie, la Romexpo, 20 de tari de pe mapamond vor primi imagini „live” de la meciul Lucian Bute – Jean Paul Mendy.

„Pe teritoriul nostru, PRO TV are drept de transmisie exclusiva, insa lupta va fi urmarita si in alte 20 de state. Contractele au fost, deja, semnate”, declara Rudel Obreja, presedintele Federatiei de Box. In afara Romaniei, gala din Bucuresti va putea fi vizionata si in Canada, SUA, Franta si chiar Mexic.

Organizatorii galei se asteapta sa bata recordul de asistenta pentru o competitie sportiva in sala. Toate tichetele de 600 de lei, rezervate sectorului VIP Exclusive, au fost vandute in decurs de doua zile, pana pe 9 iulie fiind aproape sigura epuizarea celor 8.000 de tichete scoase la vanzare.

La Romexpo vor urca in ring si romanii Viorel Simion si Dinu Bogdan, ultimul urmand a se lupta, la categoria grea, cu un tanzanian „stabilit de multi ani in Suedia”, dupa cum sustine Rudel Obreja. Altfel, presedintele Traian Basescu a anuntat ca va vedea meciul la televizor. Intrebat daca va merge la Romexpo, seful statului a raspuns: „Nici nu nstiu in ce data va fi. Cred ca, mai comod, va fi sa vad meciul de la televizor”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
539 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger