AcasăSPORTMeciul Grecia - Romania, prima mansa a barajului pentru Mondiale, este LIVE...

Meciul Grecia – Romania, prima mansa a barajului pentru Mondiale, este LIVE aici

Nationala de fotbal a Romaniei sustine, vineri seara, de la ora 21.45, meciul cu Grecia, din deplasare, din prima mansa a Campionatului Mondial din Brazilia, de anul viitor.

Min. 95 – Este final de meci la Pireu. Grecia se impune, cu 3-1, dupa o confruntare pe care gazdelor au controlat-o fara mari probleme de la un capat la celalalt. Grecii se impun si cu largul concurs al brigazii portugheze, dar in primul rand ar trebui sa conteze ca Romania a ajuns foarte slab la Pireu. In afara golului marcat de Bogdan Stancu, dupa o faza fixa, Romania aproape ca nu a contat in atac, avand momente favorabile rare si foarte timide. Iar returul de marti seara, de pe National Arena, se anunta unul infernal in conditiile in care vor lipsi Bourceanu si Costin Lazar, ambii suspendati.

Min. 94 – Karagounis centreaza de pe stanga, din corner, Lobont ramane pe linia portii si Samaras reia cu capul, putin peste transversala portii noastra. O noua ocazie uriasa a grecilor!

Min. 92 – Rat vede cartonasul galben pentru proteste.

Min. 91 – Costin Lazar este jalon in fata lui Holebas, apoi il agata si vede al doilea cartonas galben intr-un interval de patru minute. Inchizatorul nostru este eliminat.

Min. 88 – Costin Lazar vede cartonasul galben.

Min. 86 – Intra Maxim in locul lui Cristi Tanase. Intra si Samaris in locul lui Katsouranis.

Min. 80 – Intra Gekas in locul lui Mitroglou.

Min. 77 – Intra Karagounis in locul lui Maniatis.

Min. 74 – Au iesit Bourceanu si Torje si au intrat Costin Lazar si Gicu Grozav.

Min. 71 – Mitroglou este lansat excelent, cu o pasa peste defensiva noastra, reia din prima si Lobont scoate fantastic, cu un efect uluitor.

Min. 70 – Ocazie uriasa a grecilor! Holebas patrunde frumos pe stanga, trimite in fata portii si Katsouranis rateaza incredibil din cativa metri. Grecul a dat pe langa minge, desi trebuia doar sa puna latul. Goian a respins cu mari emotii.

Min. 66 Grecia – Romania 3-1. Grecii executa o lovitura libera de pe stanga, Katsouranis prelungeste pe spate, cu capul, si Mitroglou inscrie cu un voleu din prima.

Min. 62 – Katsouranis vede cartonasul galben si rateaza returul de la Bucuresti.

Min. 58 – Romania continua sa aiba aparitii timide in jumatatea de teren adversa.

22.49 – Grecia a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Pireu. Grecia conduce, cu 2-1, in prima mansa a barajului cu Romania. A fost o repriza controlata fara mari probleme de echipa gazda. Grecii au profitat la maxim de problemele din defensiva noastra si au lovit periculos de fiecare data, doua dintre cele patru ocazii ale grecilor transformandu-se in gol.

Min. 43 – Goian vede cartonasul galben.

Min. 40 – Siovas vede cartonasul galben pentru un fault grosolan.

Min. 35 – Cocis vede cartonasul galben pentru un fault tare. Ambii mijlocasi centrali ai Romaniei sunt ingalbeniti.

Min. 27 – Bourceanu vede cartonasul galben si va rata returul de la Bucuresti.

Min. 20 Absolut Incredibil!!! Grecia – Romania 2-1. Grecii arunca un balon pe dreapta, Torosidis profita de lentoarea lui Cristi Tanase, centreaza in fata portii, din prima, si Salpingidis, nemarcat, indeplineste o simpla formalitate.

Min. 19 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL ROMANIAAAAAAAAAAA!!!!!!! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL BOGDAN STAAAAAAAANNCCUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!! Grecia – Romania 1-1. Torje executa excelent o lovitura libera, de la 25 de metri lateral stanga, si Bogdan Stancu inscrie cu o superba lovitura cu capul, dintr-un unghi aproape imposibil.

Min. 14 Grecia – Romania 1-0. Grecii arunca un balon la bataie, peste defensiva noastra, fundasii romani ies prost la offside si Mitroglou deschide scorul cu un sut plasat, la coltul lung, fara sperante pentru Lobont.

Min. 7 – Inceput bun de meci pentru echipa noastra. Tricolorii au fost mai periculosi in jumatatea de teren adversa, insa Torje si Marica au irosit doua momente favorabile.

21.47 – Romania a avut lovitura de start a meciului. Vremea este buna pentru fotbal la Pireu, terenul se prezinta in conditii foarte bune, iar in tribune este o atmosfera incendiara, fanii celor doua nationale apeland din greu la torte, petarde si fumigene.

Grecia, antrenata de Fernando Santos, incepe cu Karnezis – Torosidis, Siovas, Papastathopoulos, Holebas – Katsouranis, Maniatis, Tziolis – Salpingidis, Mitroglou, Samaras. Rezerve sunt Kapino, Sifakis, Tzavellas, Manolas, Samaris, Karagounis, Vyntra, Christodoulopoulos, Gekas, Sotiris Ninis, Fourtounis, Tachtsidis.

Romania, antrenata de Victor Piturca, incepe cu Lobont – Matel, Goian, Gardos, Rat – Cocis, Bourceanu – Torje, Bogdan Stancu, Cristi Tanase – Marica. Rezerve sunt Pantilimon, Luchin, Grozav, Lazar, Grigore, Latovlevici, Nicolita, Gaman, Niculae, Maxim, Hoban, Keseru.

author avatar
Cristi Ionita
1.598 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger