AcasăSPORTMECIUL GRECIA-ROMANIA: Ce crede Hagi despre sansele nationalei! "Conteaza mai putin..."

MECIUL GRECIA-ROMANIA: Ce crede Hagi despre sansele nationalei! „Conteaza mai putin…”

Capitan al nationalei „generatiei de aur” a fotbalului autohton, Hagi e optimist cand e vorba de meciul contra Greciei, pe care tricolorii il vor disputa, la eleni acasa, vineri seara. „Regele” considera ca daca fotbalistii antrenati de Victor Piturca au un meci fara greseli, au mari sanse sa treaca de baraj si sa-si vada visul cu ochii- sa ajunga la Mondialul din Brazilia.

In opinia fostului purtator al banderolei de capital al nationalei, nu stilul de joc e cel care face diferenta, ci scorul. Intr-un interviu acordat Romania TV, postul care transmite meciul GRECIA-ROMANIA, Gica Hagi s-a aratat increzator in sansele fotbalistilor antrenati de Piturca. „Conteaza mai putin cum jucam. Important e sa trecem, sa fim mai buni ca ei in astea doua meciuri, sa ne calificam. Acestea sunt meciurile, sunt ca finale, nu trebuie sa faci greseli, unde o inspiratie, o executie a unui jucator poate face diferenta. Sa dea Domnul sa se califice (…) Cu evolutia si cu inspiratia jucatorilor si cu un moment bun al lor, eu zic ca putem trece (de baraj-n.r)”, crede celebrul fotbalist.

Hagi nu e singurul fost capitan care sustine nationala, inaintea meciului GRECIA-ROMANIA. Si Adrian Mutu a ales sa le transmita un mesaj de incurajare tricolorilor, vineri, cu doar cateva ore inainte de inceperea confruntarii de pe stadionul din Pireu. In tot acest timp, fotbalistii din lotul convocat pentru deplasarea in Grecia au profitat de cateva ore de relaxare, inainte de marele meci. Ocazia perfecta pentru fanii Romaniei de a se fotografia cu jucatorii selectionatei lui Piturca, pe care i-au intalnit in timpul plimbarii pe care acestia din urma au facut-o, in jurul pranzului, in Atena.

Intalnirea decisiva pentru calificarea la Mondialul din 2014, din Brazilia, va incepe la 21.45. Ramaneti pe national.ro pentru a urmari, live text, partida GRECIA-ROMANIA!

Citeste si: Ce au facut tricolorii lui Piturca, vineri, cu doar cateva ore inainte de meciul GRECIA-ROMANIA!

GRECIA-ROMANIA: Mesajul special adresat de Adrian Mutu tricolorilor, inaintea meciului nationalei!

Sursa foto: ofsaid.ro

1.412 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger