AcasăSPORTMeciul FC Basel - Steaua, din Liga Campionilor, este LIVE aici

Meciul FC Basel – Steaua, din Liga Campionilor, este LIVE aici

Steaua Bucuresti joaca miercuri seara, de la 21.45, cu FC Basel, in deplasare, in etapa a patra a grupelor din Liga Campionilor la fotbal.

Min. 94 – Este final de meci la Basel. Cele doua formatii termina la egalitate, 1-1, dupa un meci in care Basel si Steaua si-au impartit reprizele. Campioana Romaniei a controlat jocul in prima parte, dar dupa pauza a facut pasul in spate si elvetienii au profitat la maxim, egaland pe final.

Min. 91 Basel – Steaua 1-1. Stocker centreaza de pe stanga, Sio profita de o greseala a defensivei steliste si il invinge pe Tatarusanu cu un sut plasat.

Min. 87 – David Degen vede cartonasul galben pentru fault.

Min. 84 – Intra David Degen in locul lui Salah.

Min. 80 – Schar vede cartonasul galben pentru un fault.

Min. 78 – Intra si Marcelo Diaz in locul lui Fabian Frei.

Min. 76 – Reghecampf face ultima schimbare. Piovaccari, obosit, este inlocuit cu Pantelis Kapetanos.

Min. 66 – Intra Sio in locul lui Delgado.

Min. 62 – Ivan Ivanov reia cu capul, putin pe langa poarta Stelei. Am scapat cu fata curata! Intre timp, la Steaua a intrat Chipciu in locul lui Stanciu.

Min. 46 – La Steaua a intrat Filip in locul lui Pintilii.

22.47 – Steaua a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Basel. Steaua conduce, cu 1-0, dupa o prima repriza pe care a controlat-o excelent din punct de vedere tactic. Pe final, elevii lui Laurentiu Reghecampf puteau chiar sa-si mareasca avantajul

Min. 44 – Asediu total la poarta lui Basel. Bourceanu centreaza de pe stanga, Szukala reia cu capul, Sommer respinge, Gardos reia si el, din vole, si goalkeeperul elvetian scoate incredibil in corner. Latovlevici centreaza de pe dreapta, din corner, si acelasi Szukala reia cu capul, de putin pe langa poarta lui Basel.

Min. 43 – Ivan Ivanov vede si el cartonasul galben.

Min. 41 – Bourceanu vede galben pentru fault.

Min. 38 – Golul Stelei le-a turnat plumb in ghete elvetienilor. Basel nu reuseste sa se apropie de poarta adversa.

Min. 26 – Salah patrunde periculos pe dreapta, centreaza si Tatarusanu respinge in extremis din fata lui Streller. Piovaccari a vazut cartonasul galben pentru un fault.

Min. 17 GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL STEAUA!!! GOOOOOOOOOOOOOOLLLLL PIOVACCARI!!! Basel – Steaua 0-1. Szukala il lanseaza excelent pe Piovaccari, la limita offside-ului, italianul preia si il executa pe Sommer cu un sut superb, sub transversala.

Min. 12 – Delgado suteaza periculos, din lovitura libera de la 18 metri, si mingea ocoleste de putin poarta noastra. Szukala a vazut cartonasul galben pentru un hent.

21.45 – Basel a avut lovitura de start a meciului. Vremea este rece la Basel, terenul se prezinta in conditii impecabile, iar stadionul este aproape plin, existand si cateva sute de fani ai Stelei.

FC Basel, antrenata de Murat Yakin, incepe cu Sommer – Voser, Schar, Ivanov, Xhaka –  Serey Die, Delgado, Fabian Frei – Salah, Streller, Stocker. Rezerve sunt Vailati, Ajeti, David Degen, Phillip Degen, Diaz, El Nenny, Sio.

Steaua, antrenata de Laurentiu Reghecampf, incepe cu Tatarusanu – Georgievski, Szukala, Gardos, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Adi Popa, Stanciu, Cristi Tanase – Piovaccari. Rezerve sunt Nita, Kapetanos, Chipciu, Varela, Pirvulescu, Prepelita, Filip.

sursa foto: steauafc.com

 

author avatar
Cristi Ionita
1.752 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger