AcasăSPORTMeciul Dinamo Tbilisi - Steaua este LIVE aici

Meciul Dinamo Tbilisi – Steaua este LIVE aici

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei la fotbal, joaca marti seara, la Tbilisi, impotriva lui Dinamo, in prima mansa din turul III preliminar al UEFA Champions League. Partida din Georgia incepe la ora 19.00.

Min. 94 – Este final de meci la Tbilisi. Steaua se impune, cu 2-0, dupa un meci pe care l-a controlat in mare masura, in special dupa penalty-ul ratat de gazde in minutul 60. Chiar si asa, elevii lui Laurentiu Reghecampf trebuie sa fie extrem de atenti la returul de saptamana viitoare.

Min. 92 – Steaua scapa excelent pe contraatac, Piovaccari il deschide pe Cristi Tanase si acesta suteaza violent in bara.

Min. 87 – La gazde intra Khocholava in locul lui Merebashvili.

Min. 86 – Gardos vede cartonasul galben pentru un fault dur.

Min. 82 GOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL STEAUA!!! GOOOOOOOOOLLLLLLL GABI IANCU!!! Dinamo Tbilisi – Steaua 0-2. Cristi Tanase il lanseaza excelent pe Gabi Iancu si acesta face dubla cu un sut in forta, din interiorul careului.

Min. 80 – La gazde intra Goga in locul Dvali.

Min. 71 – Hmaladze vede cartonasul galben pentru un fault dur comis asupra lui Piovaccari.

Min. 67 – Afectat de penalty-ul ratat, Xisco este inlocuit cu Vuoho.

Min. 64 GOOOOOOOOOOLLLLL STEAUA!!! Dinamo Tbilisi – Steaua 0-1. Gabi Iancu deschide scorul cu un sut pe jos din marginea careului.

Min. 61 – Latovlevici comite un hent in careu, pentru care vede si cartonasul galben, dar Tatarusanu apara senzational penalty-ul executat de Xisco.

Min. 57 – Intra si Piovaccari la Steaua, in locul lui Nikolic.

Min. 46 – La Steaua intra Iancu in locul lui Stanciu

20.02 – Dinamo Tbilisi are primul atac al reprizei.

Min. 45 – Este pauza la Tbilisi. Dinamo si Steaua sunt la egalitate, 0-0, dupa un meci echilibrat in care ambele formatii au avut momente bune de joc.

Min. 44 – Pintilii vede cartonasul galben pentru simulare.

Min. 42 – Stanciu vede cartonasul galben pentru un fault dur.

Min. 30 – Steaua trece prin momente dificile. Glisic si Hamaladze au ratat de putin tinta, din situatii ideale.

Min. 25 – Stanciu il lanseaza excelent pe Nikolic, dar muntenegreanul il ia la tinta pe goalkeeperul advers.

Min. 23 – Grigalashvili vede primul cartonas galben al meciului pentru un fault dur asupra lui Cristi Tanase. Gruzinii impresioneaza prin agresivitate.

Min. 17 – Gruzinii centreaza de cateva ori, dar Szukala este la post si respinge cu capul fiecare minge inalta trimisa de gazde.

Min. 9 – Steaua controleaza startul partidei, dar inca nu si-a creat ocazii importante de a marca.

19.01 – Steaua are primul atac in meciul de la Tbilisi. Vremea este buna pentru fotbal in capitala Georgiei, iar terenul se prezinta in conditii bune.

Dinamo Tbilisi, antrenata de Dusan Uhrin, incepe cu Loria – Seturidze, Kvaratshkelia, Ustaritz, Kvirkvelia – Hmaladze, Grigalashvili – Glisic, Xisco, Merebasvili – Dvali. Rezerve sunt Zarkua, Kurtsilava, Gvelesiani, Papava, Khocholava, Goga, Vouho.

Steaua, antrenata de Laurentiu Reghecampf, incepe cu Tatarusanu – Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici – Pintilii, Bourceanu – Adi Popa, Stanciu, Cristi Tanase – Nikolic. Rezerve sunt Cojocaru, Gardos, Prepelita, Pirvulescu, Radut, Iancu, Piovaccari.

MECIUL ESTE LIVE VIDEO AICI

author avatar
Cristi Ionita
2.483 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger