AcasăSPORTMeciul de fotbal Steaua - Petrolul, Supercupa Romaniei, este LIVE aici

Meciul de fotbal Steaua – Petrolul, Supercupa Romaniei, este LIVE aici

Sezonul 2013-2014 incepe, practic, in fotbalul romanesc cu Supercupa ce urmeaza sa se dispute, miercuri seara, de la 20.45, intre Steaua Bucuresti si Petrolul Ploiesti, pe National Arena.

Min. 93 – Este final de meci pe National Arena. Steaua se impune, cu 3-0, dupa un meci pe care l-a controlat cu autoritate. Absentele importante din tabara Petrolului si-au spus cuvantul, iar Cosmin Contra va avea mult de furca pentru a reface moralul elevilor sai inainte de debutul in Europa League de saptamana viitoare.

Min. 89 – Bourceanu vede cartonasul galben pentru un hent.

Min. 80 – La Petrolul intra Cristescu in locul lui Mustivar.

Min. 78 – Piovaccari profita de o greseala a lui Mustivar, intercepteaza balonul la 40 de metri de poarta adversa, patrunde de unul singur, dar se pripeste in fata lui Pecanha si suteaza slab, goalkeeperul brazilian reusind sa respinga. Piovaccari a ratat o ocazie importanta de a intra in inimile fanilor.

Min. 73 – Guilherme vede cartonasul galben pentru un fault dur comis asupra lui Adi Popa.

Min. 66 – Reghecampf face si ultima schimbare. Prepelita intra in locul lui Georgievski, usor accidentat.

Min. 61 – Reghecampf ii acorda o jumatate de ora lui Piovaccari. Italianul intra in locul lui Nikolic.

Min. 56 – Schimbari peste schimbari! La Petrolul au intrat Romario si Teixeira si au iesit Neag si Adrian Cristea. La Steaua a intrat Stanciu in locul lui Gabi Iancu.

21.51 – Petrolul a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza pe National Arena. Steaua conduce, cu 3-0, in disputa cu Petrolul, dupa o prima repriza controlata cu autoritate de formatia antrenata de Laurentiu Reghecampf.

Min. 41 Steaua – Petrolul 3-0. Pintilii marcheaza cu un sut fabulos, de la 16 metri. Mingea s-a dus aproape de incheietura barelor, pe coltul scurt.

Min. 33 Steaua – Petrolul 2-0. Bourceanu centreaza de pe dreapta, din lovitura libera, si Szukala inscrie cu o superba lovitura cu capul.

Min. 32 – Grozav vede cartonasul galben pentru un fault dur comis asupra lui Georgievski.

Min. 29 – Bourceanu bate moale un penalty si Pecanha respinge. Petrolul ramane in meci, dar are o misiune foarte dificila. Manasse a vazut al doilea galben, dupa un fault comis in careu, si a fost eliminat.

Min. 26 – Hoban suteaza din 16 metri si Tatarusanu scoate cu un reflex formidabil. Raspunsul Petrolului, de dupa golul incasat, este unul pe masura.

Min. 25 – Guilherme suteaza frumos de la distanta si Tatarusanu scoate cu greu din vinclu.

Min. 21 Steaua – Petrolul 1-0. Cristi Tanase patrunde frumos pe stanga, trece de un adversar, centreaza spre coltul lung si Nikolic, profitand de letargia fundasilor petrolisti, inscrie cu un sut superb, sub transversala.

Min. 15 – Cristi Tanase il lanseaza excelent pe Iancu, cu o pasa peste defensiva Petrolului, si mijlocasul venit de la Viitorul Constanta isi bate joc de o sansa uriasa. Stelistul a sutat slab si Pecanha s-a opus fara probleme.

Min. 10 – Cristi Tanase vede si el cartonasul galben pentru un fault tare.

Min. 8 – Manasse vede cartonasul galben pentru un fault cinic comis asupra lui Adi Popa.

20.49 – Steaua a avut lovitura de start a meciului. Vremea este buna pentru fotbal la Bucuresti. Terenul se prezinta in conditii acceptabile, iar in tribune sunt circa 25.000 de spectatori.

Steaua, antrenata de Laurentiu Reghecampf, incepe cu Tatarusanu – Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Adi Popa, Gabi Iancu, Cristi Tanase – Nikolic. Rezerve sunt Cojocaru, Gardos, Mihai Costea, Prepelita, Parvulescu, Stanciu, Piovaccari.

Petrolul, antrenata de Cosmin Contra, incepe cu Pecanha – Achim, Manasse, Neag, Guilherme – Mustivar, Hoban – Boudjemaa, Adrian Cristea, Grozav – Hamza. Rezerve sunt Valinicius, Naziri, Cristescu, Grecu, Romario, Teixeira.

Steaua a castigat la pas campionatul, in sezonul 2012-2013, in timp ce Petrolul si-a trecut in cont Cupa Romaniei, dupa ce s-a impus, cu 1-0, in finala cu CFR Cluj.

sursa foto: gandul.info

author avatar
Cristi Ionita
1.499 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger