AcasăSPORTMeciul de fotbal Steaua - FC Vaslui este LIVE aici

Meciul de fotbal Steaua – FC Vaslui este LIVE aici

La trei zile dupa esecul de pe Stamford Bridge, Steaua a obtinut o victorie importanta in Liga I, 1-0 cu FC Vaslui.

Min. 94 – Este final de meci pe National Arena. Steaua se impune, cu 1-0, dupa un meci in care a avut mai mult initiativa.

Min. 88 – Temwanjera a vazut cartonasul galben pentru un fault.

Min. 86 – A intrat Charalambous in locul lui Antal.

Min. 85 – Buhaescu vede cartonasul galben pentru o obstructie la Tatarusanu

Min. 83 – Milanov face un fault aiurea asupra lui Adi Popa si vede cartonasul galben. Este al doilea al sau astfel ca bulgarul este eliminat.

Min. 79 – Raul Costin rateaza cea mai mare ocazie a meciului! Oaspetii au avut un atac prelungit, mingea a ajuns cu sansa la Raul Costin, acesta a sutat slab dintr-o pozitie ideala, Tatarusanu a respins cu piciorul si acelasi Raul Costin a reluat din vole, mult peste poarta adversa.

Min. 77 – Intra Prepelita in locul lui Bourceanu.

Min. 65 – La oaspeti intra Tendeng si Temwanjera si ies Caue si Stanciu.

Min. 64 – Intra Pintilii in locul lui Tatu.

Min. 56 – Chiriches ia o actiune pe cont propriu, il lanseaza excelent pe Chipciu, dar acesta intarzie momentul sutului, isi inchide unghiul si trimite slab, in Cerniauskas.

Min. 48 – Rusescu vede cartonasul galben pentru un hent comis la centrul terenului.

Min. 46 – Raul Rusescu a intrat in locul lui Gabi Iancu.

Min. 46 – Steaua a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza pe National Arena. Steaua conduce, cu 1-0, dupa o prima repriza in care a avut mai mult initiativa, dar in care si-a creat putine ocazii de a marca.

Min. 45 Steaua – Vaslui 1-0. Tatu il lanseaza excelent pe Iancu, acesta ii trimite lui Chipciu si mijlocasul Stelei, venit in viteza, suteaza in forta, direct in vinclul portii aparate de Cerniauskas.

Min. 36 – Gardos vede cartonasul galben pentru un fault dur comis asupra lui Antal.

Min. 32 – Tatu si Filip au ratat de putin tinta cu doua suturi de la distanta.

Min. 29 – Steaua nu reuseste sa dicteze ritmul partidei. Elevii lui Reghecampf resimt efortul depus in meciul cu Chelsea.

Min. 20 – Steaua a avut mai mult initiativa, dar Stanciu rateaza cea mai importanta ocazie. Mijlocasul oaspetilor a scapat singur pe stanga, a sutat slab, dintr-o pozitie buna, si Tatarusanu a retinut fara probleme.

Min. 11 – Cordos vede si el cartonasul galben pentru o intrare dura asupra lui Filip.

Min. 3 – Milanov vede cartonasul galben pentru o intrare dura asupra lui Adi Popa.

20.01 – FC Vaslui a avut lovitura de start a meciului. Vremea este rece la Bucuresti, terenul se prezinta in conditii bune, iar in tribune sunt doar aproximativ 10.000 de spectatori.

Steaua, antrenata de Laurentiu Reghecampf, incepe cu Tatarusanu – Rapa, Gardos, Chiriches, Latovlevici – Bourceanu, Filip – Adi Popa, Gabi Iancu, Chipciu – Tatu. Rezerve sunt Stanca, Szukala, Pintilii, Prepelita, Georgievski, Pirvulescu, Rusescu.

FC Vaslui, antrenata de Viorel Hizo, incepe cu Cerniauskas – Celeban, Varela, Cordos, Milanov – Raul Costin, Jumisse – Antal, Caue, Stanciu – Buhaescu. Rezerve sunt Straton, Heil, Tendeng, Popovici, Temwanjera, Charalambous, Buziuc.

http://www.digisport.ro/Pages/TV/DigiSport+1

author avatar
Cristi Ionita
965 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger